TV2 Øst Løbet x 2

Kl. 7.15 var jeg klar i Vordingborg sammen med Malene Ravn, Jon Holm Hansen og Marianne Mikkelsen. Da havde jeg fundet smilet frem 🙂

Da vækkeuret ringede kl. 5.30, synes jeg, at det var lidt (meget) hårdt. Kroppen føltes træt og benene lidt stive, men så ændrede jeg fokus og tænkte på, hvor fantastisk kroppen egentlig er. Den er jo forbløffende frisk taget i betragtning af, at jeg løb 84,4 km i forgårs. Så jeg tog lige nogle andre briller på og så min krop som forbløffende i stedet for træt og stiv. 

Det var super dejligt at have selskab på den første runde. Vi løb stille og roligt, så jeg kunne mærke, at kroppen havde det godt. Det var fint at komme i gang, selvom benene var lidt tunge – i et passende tempo føltes det godt. Med farten justerer jeg, hvor hårdt løbet er for kroppen.

Det var en hård rute med mange stigninger og ujævnt underlag, så det var god træning 🙂 Naturen omkring Vordingborg og Nyråd er skøn med skove og udsigt over Storstrømmen.

Da vi startede testrunden var Torvet i Vordingborg næsten mennesketomt. Det var kun arrangørerne fra Nyråd Løbeklub, som var i fuld gang. Da vi kom tilbage 2 timer senere, var der fyldt med mennesker – de fleste i løbetøj klar til 5, 10 eller 21,1 km. 

Før den officielle start af halvmarathon kl. 10.10, blev jeg blev interviewet af Sille Roulund fra TV2 Øst  om ruten, og da jeg kom i mål ventede hun på mig til et kort interview om, hvordan det var gået. Til det svarede jeg, at det gik rigtig godt. Jeg løb bedre, end jeg havde forventet, og jeg kom i mål 10 minutter tidligere, end jeg havde regnet med. Det er sjovt at være med til interview, og nu er jeg spændt på at se det i fjernsynet i aften 🙂

I dag glædede det mig især at hilse på nogen af dem, som følger med her på hjemmesiden. Super dejligt at I kommer hen og hilser på mig – TAK 🙂

NYHED: Jeg laver endnu et Fredskov Marathon, Mens vi venter søndag den 13. maj 2012, kl. 8.30 i Næstved. Se mere her på hjemmesiden.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/05/tv2-ost-lobet-x-2/

1 kommentar

  • Bruno Petersen on 6. maj 2012 at 15:27
  • Svar

  Hej Annette
  Jeg nød også den flotte natur, på ruten idag.
  Ps. Hyggeligt at hilse på dig, du så dejlig frisk ud da du løb i mål efter 2 halve marathon.
  Glæder mig, til snart, at kunne melde mig til et af dine små marathon.
  MVH Bruno

Skriv et svar

Your email address will not be published.