Rejseklar

Kl. 21.00 letter vi mod Beijing. Vi glæder os og er meget spændte. Det er rart, at vi flyver om natten, så vi kan sove – ihvertfald noget af tiden. Ellers har både Emilie og Viktor et arsenal af blade og spillemaskiner i deres håndbaggage, så det skal nok gå 🙂

Om et par timer kører vi mod lufthavnen. Vi har tjekket ind herhjemmefra, så det er dejlig nemt. Kufferterne er stort set pakket – mangler kun de ting, der kommer i i sidste øjeblik. Det er utroligt, som jeg har formået at begrænse mig. For det første kan vi vaske. For det andet er det muligt, at vi kommer til at købe lidt. For det tredje, hvor meget tøj har man lige på, når det er 30 grader? 🙂

Ulrich har lige talt med sin bror, og der er 30 grader i Beijing lige nu. Super dejligt – jeg nyder varmen, også på mine løbeture, bare jeg har mit væskebælte på. Selvom vi har ferie, holder jeg ikke ferie fra mine løbeture. Dem kan jeg ikke undvære, så jeg passer dem bare ind i familieprogrammet. I de næste par uger skal det dog ikke være så mange kilometer, som jeg har været vant til at løbe i det sidste stykke tid. Og ja, jeg har pakket løbeskoene i håndbaggagen 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/05/rejseklar/

1 kommentar

    • Bruno Petersen on 14. maj 2012 at 15:01
    • Svar

    Hej
    Rigtig god ferie, til dig og familien.

Skriv et svar

Your email address will not be published.