Tak for i dag

Da jeg besluttede mig for at holde løb i dag, havde jeg ikke en forventning om, at vi ville blive særlig mange – højst en 4-5 stykker, så det var glædeligt, at vi var 14 til start – deltagerrekord til Fredskov Marathon 🙂

Og som lovet blev det godt vejr i Næstved med solskin. Det blæste lidt, men det mærkede vi ikke så meget, da der er meget læ på ruten. I dag viste naturen sig fra sin bedste side. Den lysegrønne skov, de gule rapsmarker og fårene med deres lam.

Lasse Brøndum Kirkelykke havde bagt kage, så efter løbet var der hygge i indkørslen med kaffe og kage 🙂

Nogen gange så vokser træerne ind i himlen – det hele kører som smurt i olie. Sådan var det for Anders Risager i dag. Han forbedrede sin personlige rekord med 13 minutter og kom i mål på 3 timer og 41 minutter. Super flot – og så på en rute med stigninger, og en rute der er 700 meter for lang. Stort tillykke 🙂

Også tillykke til Torben Larsen som løb sin første doublet – to marathon på to dage. Hvad skal det ikke ende med? 🙂

Der var flere af løberne som havde løbet Damhus Cannonball Marathon i går. En af dem er Niels Høg Henriksen, som træner til 24 timers løb. Både i går og i dag har han først løbet marathon, og på vej hjem tager han forbi træningscenteret og løber 20 km på løbebånd. Respekt!

Det er et fantastisk miljø med mange skønne, forskellige mennesker med forskellige mål og motivation for at løbe. Det er en stor fornøjelse at være en del af 🙂

Nu skal jeg lave resultatliste og diplom, og så skal jeg pakke. FERIE I MORGEN 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/05/tak-for-i-dag-2/

Skriv et svar

Your email address will not be published.