Smil til fotografen

I dag har jeg været på Photoshoot i Herlufsholmskoven i løbetøj sammen med Jacob Norholt Hansen fra Fysium. Det er blevet rigtig gode billeder 🙂 

Det er meget givende at tale med Jacob. Udover hans professionelle uddannelse som fysioterapeut har han selv meget erfaring som løber, så jeg suger til mig. 

Det er pudsigt eller måske bare menneskeligt, men jeg kan uden problemer motivere mig selv til at løbe 42,2 km hver dag, men når det gælder mavebøjninger eller endnu værre armbøjninger, så bliver det ikke rigtig til noget – eller ihvertfald kun den første uge. Det har jeg med Jacobs hjælp tænkt mig at gøre noget ved – ja, det hjælper nok ikke at få ham til at gøre det for mig, men han kan holde mig til ilden. Når jeg laver en aftale med ham om at lave øvelser, ved jeg, at jeg overholder den. Derudover gør en anden vigtig faktor sig gældende. Når jeg styrker min ryg og mave og dermed skaber mere balance og stabilitet i min krop, hjælper det mig i forhold til mit løb – min løbestil. Så giver det meget mening. Så når jeg kommer hjem fra ferie, er jeg klar til at styrke andet end mine ben 🙂

Status er, at jeg har det super godt – er ved at være ferieklar, men jeg er stadig lidt træt i mine ben efter fredagens to marathon efterfulgt af to halve søndag, så jeg tager den med ro i disse dage med powerwalk på løbebåndet.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/05/smil-til-fotografen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.