Fødderne jubler og benene danser

Indrømmet – der findes pænere fødder i sandaler, meeeen det kunne være meget værrere 🙂 En af grundene til at mine fødder har det godt er Malene Schmødes kyndige behandling.

Mine fødder er mine rigtig gode venner. De bærer mig rundt kilometer efter kilometer uden at brokke sig. Jeg behandler dem også så godt som muligt med gode omgivelser. Indimellem skal de på værksted – til eftersyn, have fjernet ukrudtet og få ny olie på. 

I dag har mine fødder været på Malenes værksted, og nu jubler de og er klar til mange flere kilometer og sandaler.

Det er super vigtigt, at vi alle passer på vore fødder, men ofte har de ikke førsteprioritet, når det handler om vedligeholdelse. De er alligevel gemt væk i flere lag en stor del af året. Det er noget andet med den øverste del af vores legeme. Der vedligeholder vi gerne, for det er synligt hele tiden. Men den nederste del er ligeså vigtig at vedligeholde, måske endda mere vigtigt. Det er fødderne, der bærer os rundt.

Først forkælelse af mine fødder og derefter forkælelse af mine ben. Dejligt med massage hos Fysium, hvor jeg fik en grundig behandling af især mine lægge og knæhaser. Pleje af mig selv har været dagens tema for jeg nåede også en tur hos frisøren for at få camoufleret de grå hår 🙂

I dag var også dagen hvor jeg fik de første udkast til logoer for 366 marathon på 365 dage og Fredskov Marathon. Det er Dorthe Kornerup fra Kornerup Design, der designer logoerne. De er rigtig flotte, og især et af dem er jeg faldet for, så det arbejder hun videre med. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/05/fodderne-jubler-og-benene-danser/

Skriv et svar

Your email address will not be published.