“Det er vores dag, mor”

"Det er vores dag, mor." Sådan lød ordene fra Viktor, da jeg i går spurgte ham, om han tog en legekammerat med hjem i dag. Og det har det været – vores dag 🙂

Ulrich er med Emilie på lejrtur, så Viktor og jeg har været alene hjemme, og Viktor har bestemt, hvad vi skulle lave. En lille shoppingtur for at købe et par fodboldbøger og en is, til fodboldtræning, spise burgere, spille Batman på Wii og læse godnathistorie. Jeg fik også presset en løbetur ind, mens Viktor slappede af foran fjernsynet 🙂 Det har været super dejligt, og jeg har NYDT det. 

Efter de fire dage i Kalundborg er jeg kommet bag ud med mails og lignende, men det regner jeg med at indhente i morgen.

Jeg skal først på farten igen på onsdag, til København, hvor jeg slår to fluer med et smæk – først interview og derefter Skodsborg Marathon.

Min krop har det godt med de sidste fire dages marathon. Min disponering på de sidste to løb var en succes, og det bliver med den disponering, jeg starter 366/365 op. 

Og så tror jeg måske at Dr. med. Stefan Mortensen fra Rigshospitalet har ret, når han siger, at en af mine største udfordringer i projektperioden bliver at få nok at spise. Jeg har været ekstra sulten i dag efter fire marathon i træk, så mange mindre måltider da det er begrænset, hvor meget mavesækken kan rumme – og det skal ikke kun være salat 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/06/det-er-vores-dag-mor/

Skriv et svar

Your email address will not be published.