Tak for denne gang og på gensyn

Tak til alle i skønne mennesker fra 5 Tårns MotionDet har været en stor fornøjelse at løbe Quattro-Marathon i Kalundborg 🙂

Jeg er fuld af beundring over de mennesker, der engagerer sig og bruger så meget tid og energi på at glæde andre.

I 5 Tårns Motion i Kalundborg er der engagerede medlemmer, og jeg er ikke i tvivl om, at de hygger sig med det. Overalt var der smil, opmuntring og begejstring 🙂 

Engagementet i klubben har også resulteret i et flot klubhus, som blev indviet den  15. juni 2012, så rammerne var helt i top. 

I dag var det den samme rute som i torsdags, men vejret havde ændret sig fra solskin og varme til blæst, gråvejr og regn.

Jeg glædede mig til at komme i gang og blive færdig, så jeg kunne komme hjem til Ulrich, Viktor og Emilie. Jeg har savnet dem, så det er ikke lige om hjørnet, at jeg atter tager afsted i tre nætter.

Som i går havde jeg planlagt en sluttid på 4 timer og 45 minutter, hvilket betød cirka 35 minutter til hver runde. Jeg er tilfreds med min disponering:
 

33:36 34:51 35:31 35:14 34:59 35:46 35:06 35:20

og en sluttid på 4.40.25. Det var super dejligt at kommer i mål og få medaljen for 168,8 km og 18 timer, 17 minutter og 5 sekunders marathonløb.

I dag sprang jeg grillpølsen over. Jeg havde travlt med at komme hjem, så jeg fik hurtigt skiftet tøj, sagt tak for denne gang og på gensyn. Jeg håber at flere af mine løb i 366/365 bliver i Kalundborg sammen med 5 Tårns Motion 🙂

Stort tillykke herfra – Ingen nævnt – ingen glemt. Der er mange flotte præstationer i de sidste fire dage. F.eks. hurtige tider, PR, første marathon, første doublet, første triplet, første Quattro-Marathon mv. Stort tillykke til ALLE!

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/06/tak-for-denne-gang-og-pa-gensyn/

Skriv et svar

Your email address will not be published.