God morgen

Jeg sov som en sten, da vækkeuret  ringede i morges. Skinnermaraton starter kl. 7.00 hver weekend hele sommeren. Man kan vel sige, at jeg har et had/kærlighedsforhold til tidspunktet. Det er super dejligt at komme op og tidligt i gang, så jeg ikke kommer så sent hjem, men jeg kan godt lide at sove længere end til klokken 5.15 🙂

Når vækkeuret ringer, så står jeg op uanset, hvad jeg synes om det. Jeg debaterer ikke med mig selv, om jeg har lyst. Jeg står op, gør mig klar og kører afsted. Jeg pakker gerne mine ting aftenen før og lægger tøj frem, så det er så nemt som muligt om morgenen.

I dag var en skøn sommermorgen, og det var lunt fra morgenstunden. Løbeturen var varm, og det krævede lidt ekstra væske. Jeg løb meget af tiden alene, og alligevel fik jeg snakket med mange forskellige, så det var super hyggeligt.

Arrangør Leif Skinnerup har lavet en ekstra rute til Skinnermaraton, så den kendte 10,5 km rute løbes kun om søndagen. Om lørdagen løbes en 6 km rute, og det var første gang, jeg løb den. En rigtig fin rute i skønne omgivelser omkring Hundige Strand, Arken og søerne. Jeg nød det 🙂   

I morgen er jeg klar igen i Hundige kl. 7.00. Det bliver det sidste marathon, inden jeg starter op på 366/365. Nu er der kun 14 dage til start.

Første løb søndag 15. juli, kl. 7.00, Skinnermaraton i Hundige.

Jeg glæder mig MEGET 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/06/god-morgen-2/

2 kommentarer

 1. Det er jo et imponerende tidspunkt. Hvad spiser du egentlig til morgen mad når du løber så tildligt? Og er det anderledes end hvad du spiser hvis du feks. løber kl 9 om morgenen? Det må jo være lidt af en udfordring at få noget indenbords så du har kræfter til at løbe så tidligt, og alligevel ikke få ondt i maven fordi der ikke går lang nok tid. En ting er at kunne spise hjemme, en anden er så at skulle spise i bilen. Det kunne være interessant at høre hvordan du klarer den slags dilemmaer.

   • on 2. juli 2012 at 22:33
   • Svar

   Hej Kirsten
   Det er meget forskelligt, hvordan de forskellige løber griber det an. Jeg spiser det samme uanset, om det er kl. 7 og kl. 9. Et eller to stykker frugt og 1½ grovbolle. Derudover sørger jeg for at spise lidt aftenen før, lige inden jeg skal i seng.
   Jeg vil helst sove så længe som muligt, og derfor vælger jeg at spise i bilen, når jeg skal køre 1 times tid. Det udelukker godt nok havregryn med mælk.
   Min største udfordring ved at løbe kl. 7, er at komme på toilettet. Nogen gange lykkes det ikke, og så har jeg ved flere lejligheder fået ondt i maven.
   De bedste hilsner
   ANnette

Skriv et svar

Your email address will not be published.