Godt i gang med Quattro-Marathon

Godt begyndt er halvt fuldendt – så det ser lovende ud for de næste dage 🙂

Marathon på en dejlig sommerdag i skønne omgivelser i Kalundborg med udsigt til de fem tårne. 

Start kl. 17.00 er et af de svære tidspunkter for mig. Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvordan jeg tilpasser mit energiindtag, når jeg løber sent på dagen. Selvom jeg har spist både et godt morgenmåltid og en god frokost, og jeg spiser lidt ved depotet, hver gang vi kommer forbi, når jeg at blive rigtig sulten de sidste 10 kilometer. Det skal jeg nok nå at lære det næste år 🙂

Så det var dejligt at komme i mål til grillpølser og hygge med de andre løbere.

Nu er sengetid. I morgen byder på en ny marathondag i Kalundborg 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/06/godt-i-gang-med-quattro-marathon/

Skriv et svar

Your email address will not be published.