Klar til Quattro-marathon

Nu skal der pakkes. Jeg skal på lejrtur 🙂 Tre nætter i Kalundborg uden familien, men med min gode veninde Henriette Lisse og mange af mine andre løbevenner. Henriette og jeg deler et værelse hos Debbies Bed & Breakfast, hvor også flere af de andre løbere bor. Det bliver super hyggeligt 🙂

Ulrich, Viktor og Emilie bliver hjemme og hygger sammen med familien fra Kina, som er i Danmark på sommerferie. 

4 dage og 4 marathon. Der er frit valg om man vil løbe, en, to , tre eller alle marathon. Jeg snupper fire 🙂 Første marathon starter i dag kl. 17.00. 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/06/klar-til-quattro-marathon/

1 kommentar

    • Tim Hansen on 22. juni 2012 at 10:29
    • Svar

    Hils Debbie fra mig TIM fra Vallensbæk… så er jeg sikker på at hun vi passe ekstra godt på jer.. 🙂

    OG ellers rigtig godt løb alle 4 dage..

Skriv et svar

Your email address will not be published.