Interview af Familie Journalen

Jeg sidder i sofaen med computeren. Når jeg kigger ud af vinduet hopper Viktor i trampolin med sin kammerat. Emilie har en veninde på besøg, der skal sove her. Alle nyder det er fridag i morgen.

Jeg nyder, at jeg skal løbe Skodsborg Marathon i morgen, og så nyder jeg de lyse aftener på denne tid af året. 

Det har været en travl dag, som jeg tænker tilbage på med glæde.

Kl. 9.00 havde jeg en aftale med journalist Ole V. fra Familie Journalen og pressefotograf Finn John Carlsson. Ole V. trykkede på min startknap, og så snakkede jeg 🙂 

Mit marathon projekt kan jo kun lade sig gøre, fordi min familie bakker mig op, så der skulle også tages billede af hele familien. Derfor kom fotografen igen i eftermiddags, da Viktor og Emilie var kommet hjem, og så blev vi alle fire fotograferet, mens vi spillede Uno 🙂 Alt i alt en god oplevelse!

Som skrevet en travl dag der udover mødet med Familie Journalen har budt på mange almindelige gøremål som frisørbesøg (det er stadig de grå hår :-)), løbetur, handle, lave aftensmad og køre Viktor til fodbold. En dejlig mandag!

Så er journalist Alice Bloch Steffensen fra 24Sjællandske blevet færdig med at redigere lørdagens optagelser fra Ø-Marathon. Det er blevet godt. Se resultatet her

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/06/interview-af-familie-journalen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.