En foranderlig verden

Vi skal altid være klar til forandringer. Beslutninger tages om og ting ændres. Nogen gange bliver vi glade og andre gange er det surt. 

I søndags – ja tak til muskelbiopsi. I går mail fra dr.med. Stefan Mortensen, der skrev, at vi dropper muskelbiopsien. Selvom der kun er en minimal risiko, løber vi den ikke. I dag en lettelse. Nu kan jeg mærke, at jeg alligevel var nervøs over biopsien, så det er den helt rigtige beslutning at ændre beslutningen 🙂

I sidste uge lavede jeg en marathonplan frem mod mit marathon nummer 100.  I weekenden blev det ene løb aflyst, men så kom der heldigvis et andet løb, og nu går det op alligevel. I stedet for Vestegnsmarathon den 12. juni løber jeg Skodsborg Marathon den 27. juni

Verden forandrer sig hele tiden, og vi skal være klar til at finde nye løsninger og tage nye beslutninger.

Sådan er det heldigvis ikke med alting. Vi har mange årlige tilbagevendende begivenheder som for eksempel i dag – Grundlovsdag hvor vi fejrer indførelsen af den første danske grundlov i 1849. For mange er det en fridag, og så har det alligevel forandret sig, for tidligere var det kun en halv fridag 🙂 Vi var mange der fejrede Grundlovsdag med et marathon i Skodsborg.

For at få lov til at løbe med i Skodsborg på Grundlovsdag skal man have en rød eller hvid trøje på, så det er et flot startfelt.

Henriette og jeg havde på forhånd aftalt at følges i et stille og rolig tempo. Henriette skal til Bornholm i weekenden og løbe fem marathon på 48 timer eller så mange som muligt, så hun skulle bare varme lidt op 🙂 Jeg er ret spændt på at følge weekendens løb på Bornholm, hvor der også er 6, 24 og 48 timers løb. 

Undervejs fik vi godt selskab af Ulrik Bruun, som snakker ligeså meget som os "tøser" 🙂

Det var et marathon med lidt trætte ben. Det føltes på kroppen som om, vi løb stærkere, end vi egentlig gjorde. Et par gange nævnte jeg, at jeg syntes, vi løb stærkere end planlagt, men uret viste noget andet 🙂 

Ja, hvert marathon er en ny oplevelse, og selvom jeg nu har løbet 84 marathon, er jeg altid spændt på, hvordan det er på dagen. Det er foranderligt!

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/06/en-foranderlig-verden/

Skriv et svar

Your email address will not be published.