Ø-Marathon………Løb sommeren i møde

Det gjorde vi, men vi stødte aldrig på den – sommeren. Bortset fra en del blæst var vejret ok. Næsten tørt og lidt sol indimellem. 

Det kan godt være, at sommeren ikke var der, men det var det gode selskab til gengæld. Jeg fulgtes alle 42,2 km med Henriette Lisse, som er blevet en rigtig god veninde. Snakke, snakke, snakke, snakke – så meget, at vi fik lov til at løbe alene 🙂

I dag var jeg ekstra spændt for journalist Alice Steffensen fra 24Sjællandske fulgte os fra sidelinjen med sit kamera. Det var en rigtig god oplevelse, og det er hyggeligt, at Alice følger mit marathonprojekt og kommer med til løb en gang imellem.

To af omgangene løb jeg med et pandekamera – kønt syn 🙂

Nu er jeg spændt på at se klippet mandag eller tirsdag. Jeg er sikker på, at det bliver godt og fanger den gode cannonball stemning, som Alice også mærkede. Hun blev taget godt imod af alle "løbetosserne" 🙂

Det sidste stykke tid har for mit vedkommende været præget af feriestemning, og det har været skønt, men jeg har også glædet mig til at komme godt i gang igen.

Jeg nød meget at løbe i dag, men jeg synes også, at mine ben hurtigt blev trætte. Måske var det blæsten, måske var det den lange pause, måske var det pandekameraet 🙂  Det var bare en af de dage, hvor jeg brugte lidt ekstra kræfter de sidste 10 kilometer. Det er ikke noget, man kan mærke på mig – det er bare noget, jeg mærker. Jeg bruger ikke energi på det – jeg konstaterer bare for mig selv, at sådan er det i dag.

Super dejligt at være i gang igen. Heldigvis er der kun et par dage til næste marathon. På tirsdag fejrer vi Grundlovsdag med Skodsborg Marathon – et af mine yndlingsløb. I de smukkeste omgivelser er det ok med lidt bakker 🙂

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/06/o-marathon-lob-sommeren-i-mode/

Skriv et svar

Your email address will not be published.