“At rejse er at leve” – Citat H. C. Andersen

"At løbe er at leve" – Citat Annette Fredskov

Ikke at jeg er uenig med HCA, for at leve er også at elske, grine, rejse og meget meget mere. Alt det er selvfølgelig også vigtigt for mig, men at løbe – og helst de magiske 42,2 km – er en meget stor og vigtig del af mit liv.

Nu er det næsten tre uger siden, at jeg har løbet et cannonball-løb. Jeg savner mine løbebuddies, så jeg glæder mig ekstra meget til i morgen, hvor jeg løber Ø-Marathon i smukke omgivelser i Amager Strandpark og Kastrup Lystbådehavn.

Sidste gang jeg løb der, var min double, hvor jeg løb to marathon på en dag. I morgen nøjes jeg med et 🙂

Det bliver ekstra spændende i morgen, da journalist Alice Steffensen fra 24Sjællandske følger hele løbet fra sidelinjen med sit kamera. 

Det er også muligt, at jeg skal løbe med et kamera. Nu må vi se, hvad dagen bringer – jeg er åben overfor nye spændende oplevelser 🙂

Også i regnvejr – det er jo bare et spørgsmål om påklædning. Men jeg synes stadig bedst om at løbe i solskin 🙂

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/06/at-rejse-er-at-leve-citat-h-c-andersen/

1 kommentar

    • Henriette on 1. juni 2012 at 20:13
    • Svar

    Glæder mig meget til at se dig imorgen … og vejrudsigten ser en lille smule bedre ud nu 🙂
    Knus

Skriv et svar

Your email address will not be published.