Det er hårdt

Jeg vidste, at det ville være hårdt. Jeg vidste, at det ville være ekstra hårdt i opstarten, hvor kroppen skal vænne sig til den nye belastning. MEN det er anderledes at vide noget og opleve noget. Der er sket så meget i denne uge, og nu er det som om, at jeg ikke kan rumme mere – bægret er fyldt og jeg skal lige finde ud af at tømme det 🙂

Mentalt har det været rigtig hårdt i dag, og der har været en kamp mellem det gode og onde inde i mit hoved. Det er der stadigvæk, så når jeg er færdig her, bruger jeg resten af dagen på restitution – både fysisk og mentalt. I morgen skal jeg være klar til at komme i Klub 100 Marathon, og det glæder jeg mig til, men jeg ville også gerne gøre det i god stil. Min gode stil må blive smil og så komme i mål – på et tidspunkt 🙂

Indtil nu har jeg ikke haft nogen skader i min marathonkarriere, og det er målet, at det skal vedblive at være sådan. I dag havde jeg ondt i venstre skinneben, hvilket jeg aldrig har prøvet før, og derfor tog jeg turen i et ekstra stille og rolig tempo. Det samme vil jeg gøre i morgen, hvis det er nødvendigt.

Så et af spørgsmålene til mig selv er, hvad har jeg gjort (udover at løbe marathon) eller ikke gjort i opstarten, som kan bevirke, at jeg har ondt et sted, der aldrig har været et problem før? 

Dagen i tal
Tidspunkt Lørdag den 21. juli 2012, kl. 7.00
Sted Skinnermaraton, Hundige, www.skinnermaraton.dk
Resultat 6.01.52
Løb nr. 7
Løb tilbage 359
Kilometer i alt 295,4 km

I dag var fotograf Martin Paldan med på sidelinjen for at tage billeder til Marathonmagasinet, som udkommer i august. Så jeg var model flere gange på turen 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/07/det-er-hardt/

8 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Elisabeth on 23. juli 2012 at 16:06
  • Svar

  Hej Annette

  Jeg syntes det er så spændende at følge dit projekt, og det giver en stor inspiration til os andre “sommerdovne”.
  Håber virkelig at dine skinneben vænner sig til belastningen og at det IKKE
  vil give dig problemer.

  Held og lykke

  Hilsen Elisabeth

  • Arne Pank Jensen on 22. juli 2012 at 11:20
  • Svar

  Skinnebensbetændelse! Skyldes en voldsom forøgelse af træningsmængde ( !) , for hårdt underlag eller forkerte sko!
  Da du nu er igang, så skal du skifte mellem mange forskellige sko, og ikke løbe i de samme sko flere dage i træk. Efter løb læg isposer på, og når du kommer hjem, så brug infarød varmelampe op til flere gange af 20 min. Varighed. Du kan også anvende ibrufen salve. Ipren kan anvendes kortvarigt. Held og lykke fortsat med projektet.

   • on 22. juli 2012 at 15:21
   • Svar

   Tak, Arne.

  • Peter Sander on 22. juli 2012 at 08:49
  • Svar

  Hej Annette.
  Det du har gang i er bare en kæmpe inspiration for alle os andre der kan have svært ved at tage os sammen. Pludseligt virker vores små undskyldninger meget dumme og vi må ud og løbe.
  Hæng i og kæmp videre.

  Held og lykke

  Peter

  • michael holst on 22. juli 2012 at 06:34
  • Svar

  faldt lige over dit projekt fik lige et par våde øjenkroge det er bare for dejligt og høre din historie ønsker dig alt mulig held og lykke du kan blive en stor inspiration for andre

  tak for det

  de bedste hilsener

  michael

  • Søren Raarup on 21. juli 2012 at 21:34
  • Svar

  Jeg mener min langsommeste martid er omkring 12 timer. Du var dobbelt så hurtig 🙂
  Du gør det rigtige – lytter til kroppen og lader den bestemme farten.
  Engang fortalte Jesper Worldrun om at man skulle lytte efter bare det mindste lillebitte ubehag og sørge for at det ikke blev værrer.
  Så skal du nok komme skadefri igennem.

  • Henrik Karmark on 21. juli 2012 at 19:18
  • Svar

  Hej Annette,

  Du er i fuld gang og jeg glæder mig til at følge dig og selvefølgelig også hjemmesiden udvikling!

  Tillykke med klub 100 i morgen!

  De kærligste hilsner
  Henrik Karmark

  • Henrik jensen on 21. juli 2012 at 18:34
  • Svar

  Overbelastning vil jeg mene – har prøvet det selv :-(. Du kommer i klub 100 imorgen, om så jeg skal bære dig i mål :-)). Måske lidt at overdrive med den størrelse jeg har hehe.

  Op med humøret, og få tømt hjernen til i morgen så skal det nok gå…
  Ses i morgen 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published.