Klub 100 Marathon

Tusinde tak til alle for en dejlig dag i Fruens Bøge i Odense. Det var de perfekte rammer til at fejre mit marathon nr. 100.

Arrangør Kevin Vilhelmsen og hans dejlige familie sørgede rigtig godt for os. Depot med alt godt, grillpølser efter løbet og en meget lækker Klub 100 chokoladekage og det vigtigste – super godt selskab.

Udover at komme i Klub 100 var mit mål i dag at passe på mig selv og komme godt igennem. Ømheden i mit skinneben var der stadigvæk i morges, så jeg besluttede mig for at gennemføre marathonet i dag i en powerwalk. Det har jeg trænet, da jeg har forventet, at jeg fik brug for det. Jeg havde bare ikke forventet, at det blev så hurtigt inde i projektet, og jeg havde selvfølgelig ikke drømt om, at det var sådan mit løb nr. 100 skulle være.

Nu var det sådan, og så kan jeg jo vælge at klynke, ærgre mig og slå mig selv oven i hovedet over, at jeg ikke har gjort det godt nok, eller jeg kan finde ud af, hvordan jeg kommer bedst videre. Helt ærligt så har jeg klynket lidt (bare spørg Ulrich), men nu er jeg i gang med at komme videre på den bedste måde.

Jeg havde regnet med 42,2 km alene, men Søde Alice er desværre skadet og havde samme plan som mig. Så det blev til super hyggelige 21,1 km sammen. I Fruens Bøge kommer vi forbi depotområdet hver 2. km, og der var hele tiden masser af stemning. Tak til alle for en fantastisk opbakning.

Nu er den første uge gået, og den har været meget begivenhedsrig og fuld af indtryk. Det har betydet manglende restitution, og det skal jeg råde bod på nu.  Jeg håber, at jeg kan indhente det, så jeg kan komme godt videre. Det er ikke min drøm at powerwalke marathon og bruge mere end 6 timer på at komme i mål, men jeg er indstillet på at gøre det de næste dage, hvis det kan hjælpe mit skinneben.

Nu må jeg leve op til mit motto – "Ligemeget hvad livet byder dig, kan du altid selv vælge, hvad du vil gøre ved det"

 

Dagen i tal
Tidspunkt Søndag den 22. juli 2012, kl. 10.00
Sted Fruens Bøge Marathon, Odense, www.fruensboegemarathon.dk
Resultat 6.09.18
Løb nr. 8
Løb tilbage 358
Kilometer i alt 337,6 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/07/klub-100-marathon/

3 kommentarer

  • Camilla on 23. juli 2012 at 13:36
  • Svar

  Hej Annette,
  Du lever da til fulde op til dit motto! Det er super-flot klaret – tillykke med nr. 100, og tak fordi du valgte Fruens Bøge, som ramme – det var en fornøjelse at deltage.

  Pas godt på dig selv.

  Mange hilsner,
  Camilla

 1. Hej Annette! Tillykke med dit nr. 100 marathon! Det er bare utroligt. Du har løbet så mange, så hurtigt!! Jeg ønsker, jeg kunne løbe sammen med dig i Næstved i morgen men vi er i USA indtil d. 4. august. Mht dit ben- husk at lægge benet i iskoldt vand eller bruge is på det lige efter du løber. Bløde underlag er bedre at løbe på når muligt! Overvej at prøve nye skov. Det lyder som “shin splints” som man sige på engelsk hvis du vil slå det op på internettet. Held og lykke med det!

  • Isabella on 22. juli 2012 at 23:43
  • Svar

  Hej A!
  Du er simpelthen for sej! Har selv døjet med skinnebens betændelse! For mig hjalp det at ligge mig med benene op af væggen så det er strakte som meget som overhovedet muligt og fødderne skal pege ned af så du kan se dine tæer! Sådan skal du holde den stilling indtil benene ikke kan mere! Det har hjulpet mig en del!!! Held og lykke med det!

Skriv et svar

Your email address will not be published.