Det går godt

I sidste uge kunne mit skinneben ikke lide stigninger – selv ikke små stigninger. Derfor var jeg lidt spændt på dagens marathon, som er lidt kuperet. De sidste tre dage har været flade ruter, og mit skinneben har fået det bedre og bedre. Hvordan ville det så være i dag?

Jeg lagde ud i det samme tempo som i går, og det føltes godt – også op og ned af bakkerne. Det fortsatte og fortsatte så det store smil var fremme, da jeg kom i mål ligeså hurtig som i går uden smerter i benet. 

Det er lige nu, at jeg skal tålmodighed. Nu går det MEGET bedre, og jeg føler, jeg kan begynde at løbe, så jeg trækker vejret dybt og powerwalker videre. Jeg vil ikke begå den fejl at starte op for hurtigt.

Det var et rigtig hyggelig marathon, hvor min far var med halvdelen af turen og min mor på sidste omgang. Fantastisk opbakning 🙂 Så får de også snakket med mig.

I øjeblikket er det vist sådan, at man skal følges med mig på marathon, hvis man vil snakke med mig. De andre timer i døgnet er ret booket op med transport, planlægning, hjemmeside, være mor og kæreste og selvfølgelig spise, sove og restitution. 

Så kom endelig og gå, løb eller cykel sammen med mig. I morgen har en veninde meldt sin ankomst. Hun cykler ved siden af mig, og så kan vi få ordnet verdenssituationen 🙂

Efter løbet i dag var jeg forbi Fysium for at hente mit nye lækre Salomon løbetøj. 

Det glæder jeg mig meget til at tage i brug. Tøjet er af høj kvalitet, smart og funktionelt. 

Dagen i tal
Tidspunkt Tirsdag den 31. juli 2012, kl. 8.00
Sted Fredskov Marathon, fredskovmarathon.dk
Resultat 5.45.54
Løb nr. 17
Løb tilbage 349
Kilometer i alt 717,4 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/07/det-gar-godt/

Skriv et svar

Your email address will not be published.