Skøn dag i Hornbæk

Skodsborg Marathon var i dag flyttet til Hornbæk i de allerskønneste omgivelser. 22 omgange omkring Hornbæk Sø, så vi havde rig mulighed for at nyde omgivelserne.

Som udgangspunkt kunne i dag kun blive bedre end i går, hvor jeg blev udfordret udover det, jeg havde lyst til. Og det blev den – MEGET BEDRE. 

Ulrich tager sig af det praktiske omkring gårsdagens hærværk og tyveri, og det er en stor lettelse for mig. Derudover er han begyndt at hjælpe mig med at besvare mails, hvilket er en stor hjælp. Jeg vil selvfølgelig helst selv besvare alle mails, men jeg kan desværre ikke nå det. Jeg er taknemmelig for alle de personlige mails og kommentarer, jeg får – også selvom jeg ikke har mulighed for at besvare dem alle personligt.

Tilbage til dagens marathon i Hornbæk som var en stor fornøjelse. Omgivelserne kan kun gøre en glad.

Mit skinneben havde det godt i dag, og jeg gav den gas – stadig powerwalk og ny PR (personlig rekord) gående 🙂 Dejligt for alvor at mærke at det er den rigtige strategi, jeg har lagt. 

Udover udfordringen med venstre skinneben har resten af min krop det godt.

Mentalt har jeg ikke så meget overskud, og jeg kan ikke overskue så meget andet end marathon, restitution og mine nærmeste. Mine opgaver omkring Marathon i Knuthenborg er gået i stå, men jeg regner med, at jeg er klar til at tage lidt fat i næste uge. Jeg har stadig en tro på, at det bliver hverdag på et tidspunkt – måske ikke lige så hurtigt som jeg havde regnet med, men det kommer 🙂

Dagen i tal
Tidspunkt Mandag den 30. juli 2012, kl. 9.00
Sted Skodsborg Marathon, www.skodsborgmarathon.dk
Resultat 5.45.59
Løb nr. 16
Løb tilbage 350
Kilometer i alt 675,2 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/07/skon-dag-i-hornbaek/

2 kommentarer

 1. Ddet er jo nok lidt ligesom et nyt arbejde. Det tager tid at vænne sig til arbejdstiderne, finde ud af hvornår man spiser frokost og hvor kantinen er henne, lære sine kolleger at kende og finde omgangstonen.
  Det plejer jo at tage et par uger eller lidt mere og så er man godt på vej. Sådan må det i sagens natur også være for dig.

  • Jesper Nygaard on 31. juli 2012 at 00:17
  • Svar

  Hej Annette !

  Tillykke med den nye PR !

  Det er utroligt, at du kan blive ved med at anskue verden fra så positiv en vinkel, selv når du får testet din vedholdende optimisme, med et hårdt ramt skinneben, og et tåbeligt indbrud i bilen.

  Op med hagen, du mangler kun 350…;-)

  Jesper

Skriv et svar

Your email address will not be published.