En varm dag på kontoret

Aftenløb i går og morgenløb i dag levner ikke meget tid til restitution. Det er to marathon på 24 timer.  

Det hjalp lidt, at jeg sluttede dagen af i går med en meget lækker pastaret med kylling og grøntsager, som min mor havde lavet til mig, så hun var sikker på, at jeg fik noget ordentligt at spise. Det samme skete i dag, da jeg var færdig, så der bliver sørget rigtig godt for mig. Super dejligt 🙂

Det var blevet sommer i dag med solskin, blå himmel og varme, så det var meget nødvendigt med vanddepot halvvejs på ruten. Jeg havde fornøjelsen af super dejligt selskab igen i dag, da Helle Engbork Thieme først cyklede et par runder med Lasse og Rune og derefter med mig 🙂

Mit skinneben er ikke blevet værre, men der er ingen tvivl om, at jeg skal passe meget på. Jeg kan mærke, at jeg belaster benet mindst, når jeg powerwalker svarende til en sluttid på ca. 6 timer. Når jeg løber begynder skinnebenet at brokke sig. Derfor er min plan, at jeg i x antal dage vil powerwalke og på den måde vænne benet til 42,2 km hver dag. Når det lykkes, vil jeg sætte farten op. 

Lykkes min plan ikke, må jeg bruge plan B og holde en pause indtil skinnebenet er med mig igen. Så starter jeg op igen og må så regulere antallet af marathon lidt. Selvfølgelig ærgerligt hvis det er løsningen, men så må jeg få det bedste ud af den situation. Ingen tvivl om at det her er MEGET lærerigt, og allerede nu kan jeg se ting, jeg ville have gjort anderledes, hvis jeg havde vidst bedre. Det kaldes erfaring 🙂

Efter løbet i dag var jeg en tur i Fysium og få massage, der fyrer op for blodcirkulationen. Lige nu sidder jeg med benet oppe og en ispose på. Der er rigtig mange meninger om, hvad der er bedst at gøre. Jeg hører efter og vælger derefter det, der føles rigtigt for mig.

 

Dagen i tal
Tidspunkt Tirsdag den 24. juli 2012, kl. 9.00
Sted Fredskov Marathon, Næstved, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 6.06.22
Løb nr. 10
Løb tilbage 356
Kilometer i alt 422 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/07/en-varm-dag-pa-kontoret/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Merete Hansen on 25. juli 2012 at 15:37
  • Svar

  Hej Annette
  Først vil jeg sige tillykke med det du gør,det er stort,dernæst vil jeg råde dig til at en “rigtig løbe-sports-forretning” så som Marathon Sports eller Kaiser Sport de ligger godt nok i København, Til at se på dine sko og skindeben,
  Jeg er en”gamle Marthonløber for 20 år siden” jeg løb også i dit tempo, rigtig hyggeligt, håber du kan bruge min hjælp til noget, God vind forsat.
  Mvh Merete Hansen, Hvidovre

   • on 27. juli 2012 at 14:24
   • Svar

   Hej Merete

   Tak 🙂

   Jeg er helt enig med dig, at det er vigtigt at have de rigtige sko. Heldigvis har vi fået en specialbutik i Næstved, som hedder Fysium, og jeg er så priviligeret at have dem som sponsor. Dejligt at være i gode hænder.

   De bedste hilsner
   Annette

  • Maria on 24. juli 2012 at 18:53
  • Svar

  Jeg glæder mig sådan til at se medaljerne du har fået lavet! Hvornår kommer de om halsen??? Knus Maria – Sender de bedste tanker til dig og ikke mindst dit skinneben….

 1. Sikke et resultat. For mig er det ligegyldigt om du løber eller power walker. 366 powerwalks på 365 dage er jo også mega imponerende.
  De to super dejlige pandekager, Janelle, dem har du fortjent.
  Kom forbi en dag og så kna du nyde dem, de giver energi for mindst en maraton-power-walk til. 🙂
  Bare se her: http://faxenyt.dk/?Id=1645
  Hilsen fra Pandekagehuset i Karise, Hans

Skriv et svar

Your email address will not be published.