Det var 11

Min søde mor har sørget for hotelværelse i Gentofte, så jeg har mere tid til restitution. Jeg skal være klar igen i morgen tidlig til endnu 42,2 km med skøn udsigt over Øresund. Så i stedet for at ligge på landevejen mod Næstved, er jeg i gang med at fylde depoterne op med mad og drikke 🙂

Praktisk at have med i varmen

Praktisk at have med i varmen

Dagen startede hos Salomon i Kokkedal, hvor jeg blev præsenteret for deres meget lækre løbetøj og udstyr. Allerede i dag glædede jeg mig over mine nye solbriller og den smarte plastflaske, som der var god brug for i varmen. 

I næste uge får jeg min nye løbegarderobe, som blandt andet indeholder en smart løbenederdel. Jeg har beundret andre i den, og nu er jeg klar til selv at prøve den af 🙂

Skodsborg Marathon var i dag på besøg i Skovshoved Havn, hvor vi løb 6 omgange med en fantastisk udsigt over Øresund og feriefolket. Jeg fik besøg af to gode veninder, som fulgte mig på cykel  i 28 km. Det var super hyggeligt og pist var 4 timer gået 🙂

Nu er jeg ved at være igennem min mad. Jeg føler mig ikke rigtig sulten efter et marathon, men jeg ved, at jeg har brug for benzin, så jeg spiser, selvom jeg ikke har så meget lyst. I dag er det også vigtigt at drikke rigeligt, for der går noget væske til, når det er så varmt.

Næste punkt på dagsordenen er et bad, og så en god nattesøvn 🙂

Dagen i tal
Tidspunkt Onsdag den 25. juli 2012, kl. 16.00
Sted Skodsborg Marathon, www.skodsborgmarathon.dk
Resultat 5.55.49
Løb nr. 11
Løb tilbage 355
Kilometer i alt 464,2 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/07/det-var-11/

1 kommentar

    • Jørgen Meier Sørensen on 27. juli 2012 at 14:10
    • Svar

    Hej Annette
    Flot klaret – jeg følger dit projekt med stor interesse. Du udviser en imponerende viljestyrke og optimisme. Det skal bære dig igennem. Glæder mig til at kunne løbe med nogle gange i det i årets løb. Måske allerede næste torsdag den 2.8 i Nordsjælland.

Skriv et svar

Your email address will not be published.