Endnu en dag i varmen

Strand og vand var i dag skiftet ud med skov og mark, men varmen var den samme. Faktisk føltes det varmere i dag end de sidste to dage – måske fordi der ikke var så meget vind.

Forplejningen var som sædvanlig helt i top, og min mor sørgede for kolde drikkevarer i depotet. Endnu engang må jeg udtrykke min store taknemmelighed over al den støtte og opbakning jeg får fra min familie men også fra mange andre.

Dorthe Roslev og Ulrik Pihl kom for eksempel fra Fyn for at være med i dag. Dorthe kontaktede mig, da jeg manglede en løber til dagens løb og siden kom der flere til. Den sidste tilmelding kom i går aftes, hvor Jannik B. Trinderup meldte sig til. Det er nemlig aldrig for sent at melde sig til 🙂

I det stærke startfelt var også Christina Lagersted, som debuterede på marathondistancen. Kæmpe stort tillykke til Christina. Hun er super sej. At debutere til et cannonball marathon i 25-30 graders varme på en kuperet rute kan kun fremkalde stor respekt.

Christina fulgtes med Henning Baginski, som jeg var meget glad for at se. Han har været ude i en lang periode på grund af en skade, men nu er han klar til marathon igen. I dag gennemførte han marathon nr. 75 – stort tillykke 🙂

Jeg havde det lidt hårdere i dag, end de sidste to dage. Mest på grund af det kuperede terræn, som var lidt hårdere ved mit skinneben end de sidste dages flade rute. Derudover er det også lidt udfordrende med tre marathon i varmen, selvom jeg elsker varme 🙂

 

Dagen i tal
Tidspunkt Fredag den 27. juli 2012, kl. 8.00
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 6.07.47
Løb nr. 13
Løb tilbage 353
Kilometer i alt 548,6 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/07/endnu-en-dag-i-varmen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.