Sommer i Danmark

Jeg var rimelig frisk til morgen, selvom jeg kun fik sovet 5-6 timer, og min krop og ben havde det bedre, end jeg havde regnet med. Der var jo ikke tid til mange timers restitution siden løbet i går aftes.

Sommeren er kommet til Danmark i disse dage, så det har været varmt at løbe. Jeg har heldigvis ikke de store problemer i varmen, når jeg husker at drikke nok, og det gør jeg 🙂

Da vi startede op, var feriefolket ikke kommet ud af fjerene, så der var stille på Bellevue Strand. Kun nogle enkelte badende og så en masse fyldte skraldespande efter sommerhygge på stranden i går aftes.

Det ændrede sig ved 10-11 tiden, hvor skraldespandene blev tømt og flere og flere fandt vejen til stranden og Øresund. Det er et skønt område, og jeg har nydt de sidste to dages marathon ved vandet.

Mit ben har det lidt bedre, og jeg er meget optimistisk. Det hjælper at mindske belastningen ved at powerwalke. Jeg er også blevet helt god til det, og jeg holder en fin fart, men det er at løbe, jeg brænder på. 

Jeg havde travlt med at komme hjem, da jeg var færdig. Min mor holdt fødselsdag for familien, så resten af dagen er gået med familiehygge 🙂 
 

Dagen i tal
Tidspunkt Torsdag den 26. juli 2012, kl. 8.00
Sted Skodsborg Marathon, www.skodsborgmarathon.dk
Resultat 5.51.56
Løb nr. 12
Løb tilbage 354
Kilometer i alt 506,4 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/07/sommer-i-danmark/

Skriv et svar

Your email address will not be published.