Nr. 2 ud af 366

Dagen i tal
Tidspunkt Mandag den 16. juli 2012, kl. 8.00
Sted Ø-Marathon, Amager, www.marathonlisse.dk
Resultat 4.50.25
Løb nr. 2
Løb tilbage 364
Kilometer ialt 84,4 km

Bare en lille Update. Efter dagens løb kørte jeg hjem, talte i telefon med vært Rie Helmer fra Aftenshowet om aftenens interview. Det bragte sommerfuglene frem i maven. Jeg er for alvor kommet ud af min komfortzone 🙂 

Derefter et bad og en rest lasagne. Ulrich sørgede for at Emilie og Viktor var klar til at køre. De overnatter hos mormor og morfar. Nu er vi på vej til København. Jeg er super glad for, at Ulrich er med. Så slapper jeg bedre af.

Dagens lektie: I morges blev jeg interviewet til P4 Sjælland, mens jeg løb marathon. Første gang jeg var live på i æteren 🙂 Vært René Sabroe Pedersen spurgte mig, hvornår jeg regnede med at være færdig med dagens løb. Mit svar var, at jeg regnede med det tog 4.30 +\- 5 minutter, og jeg ærgrede mig med det samme over mit svar. Det handler jo ikke om tid, men om at jeg lytter til kroppen og løber efter det. Så næste gang nogen stiller mig det spørgsmål, er mit svar: "Jeg har ingen forventninger til tiden. Jeg lytter til kroppen, og vi må se, hvad den siger." 

Det viser dagens tid også – at jeg har lyttet til kroppen.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/07/nr-2-ud-af-366/

3 kommentarer

  • Jette Nemeth on 17. juli 2012 at 13:46
  • Svar

  Hej Annette go go super sejt af dig. Jeg vil følge med i din hjemmeside 🙂 god tur hilsen Jette

  • Jette Nemeth on 17. juli 2012 at 13:43
  • Svar

  Hej Annette go go det er super sejt af dig. Jeg vil følge med på din hjemmeside 🙂 god tur hilsen Jette

 1. Hej Annette

  Har netop set dig på DR1 og vil bare lige sige, at jeg er vildt imponeret over din drøm om at løbe marathon hver dag i et år – Du har inspireret mig til at få lidt mere motion ind i min hverdag, og det er virkelig fantastisk at se at du følger det du har lyst til:) Held og lykke med projektet – jeg vil helt sikkert følge dig fremover.

  Kh Malene

Skriv et svar

Your email address will not be published.