Godt i gang er halvt fuldendt

Det har været en fantastisk dag. Jeg kan ikke ønske for mere. Nu er jeg i gang med projekt 366 marathon på 365 dage og hvilken dejlig start 🙂

I dag var Ulrich, Emilie og Viktor med mig, og det gav mig en fantastisk ro, så jeg var afslappet i går aftes og igen her til morgen. Sammen kan vi klare det hele 🙂

Viktor og Emilie synes, det var meget tidligt at skulle op – kl. 5.15, men de kom hurtigt i gang og har meddelt, at det var sjovt at være med. Også mine forældre kom forbi Hundige Havn. Det betød rigtig meget for mig at have familien med til start – uden dem kan jeg jo ikke gennemføre projektet. 

Mange valgte løbeskoene i dag i stedet for at sove længe. Super dejligt at så mange havde lyst til at være med til mit første løb i projektet. TAK 🙂 

Det var en skøn morgen med sol og blå himmel, og så kan man kun være glad for at være oppe 🙂

Nu er det alvor – jeg skal holde 15.403 km endnu, så min væsentligste opgave er hele tiden at lytte til kroppen og sætte farten derefter. To ugers marathonpause har gjort, at benene havde masser af energi fra start, så jeg løb lidt stærkere end beregnet, men det føltes godt, og det var super dejligt at tale med forskellige løbere.

Stille og roligt fandt jeg et passende tempo, så min krop hele vejen igennem løbet havde det godt. I dag løb jeg stort set ikke alene, så jeg har hygget mig rigtig meget med mange skønne mennesker. TAK for super godt selskab 🙂

Ulrich tog billeder i dag, som I kan se her

 

Dagen i tal
Tidspunkt Søndag den 15. juli 2012, kl. 7.00
Sted Skinnermaraton, Hundige, www.skinnermaraton.dk
Resultat 4.25.30
Løb nr. 1
Løb tilbage  365
Kilometer ialt 42, 2 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/07/godt-i-gang-er-halvt-fuldendt/

6 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Michael Jacobsen on 16. juli 2012 at 21:29
  • Svar

  Hej Anette

  Ønsker dig alt muligt held med dine MT det kommende år glæder mig til at løbe med dig i Knuthenborg d. 15 september 🙂 god somme mvh. Michael STIF Løbeklub

  • Tina on 16. juli 2012 at 09:04
  • Svar

  Hej Annette
  Tillykke med starten på projektet, ser frem til at hilse på dig når du løber din nr. 100..:-)
  kh Tina

  • Anders Munch Madsen on 15. juli 2012 at 19:07
  • Svar

  Hej Annette,

  Tillykke med marathonløb nr.93 idag, samt nr.1 i projekt 366/365. Dejligt at se og følge dig idag.
  Projektet skal vist deles op i små bider, så jeg ser en uge frem, hvor vi glæder os, til dit marathonløb nr.100 i Fruens Bøge i Odense, og dermed opnår dit første delmål, nemlig at komme i “Klub 100 Marathon, Danmark”.

  Hilsen også til resten af familien, tak for billederne, Ulrich….

  Løbehilsen fra Anders…..Klub 100 Marathon.

   • on 17. juli 2012 at 21:30
   • Svar

   Mange tak, Anders. Du er en inspiration for mig og mange andre.
   Jeg er rigtig glad for, at du og Birgitte løber med på søndag. Det glæder jeg mig til.

   Klub 100 Marathon var som bekendt mit allerførste mål, så det er en speciel dag.

   Vi ses.

   De bedste hilsner
   Annette

  • Bruno on 15. juli 2012 at 18:36
  • Svar

  Hej Annette
  Tillykke med dit første maraton i serien..
  Kanon at være med i dit første i 366/365.
  Flotte fotos din mand har taget til Skinnermaraton idag.
  Held og lykke fremover.
  mvh Bruno

  • Elisabeth on 15. juli 2012 at 17:13
  • Svar

  Hej Annette
  Tillykke med dit første MT. Det bliver interessant at følge dig.
  Held og lykke .
  mvh Elisabeth

Skriv et svar

Your email address will not be published.