Øv, Øv, Øv…………

Ved et marathon må uret aldrig stoppes, så toiletbesøg, massage, depothygge og hvad man ellers kan finde på, er med i sluttiden. I dag kan jeg desværre tilføje en ny variant – politianmeldelse og spærring af kort er inkluderet i min sluttid.

I morges var der indbrud i min og syv andres biler, mens de stod på parkeringspladsen ved Hundige Havn. Det er en trist besked at få, når man er i gang med marathon. Jeg mistede overblikket en stund, blev ked af det og vidste ikke helt, hvad jeg skulle gøre, for jeg skulle jo gennemføre marathon nr. 15.

En snak med Ulrich i telefonen (den havde jeg heldigvis på mig) fik mig på rette spor. Efter politianmeldelse og spærring af kort fortsatte jeg med marathon. Ulrich sørgede for, at låsesmeden kom og omkodede vores låse hjemme, for i bilen var også husnøgler samt pung med sundhedskort og dermed adresse i bilen.

Min bil er jo næsten mit andet hjem, når jeg kører rundt til marathon, og jeg har mange ting med mig. Derfor er der desværre også blevet stjålet meget. ØV. Nu skal jeg i gang med anmeldelse til forsikringen, bilen skal repareres. Jeg skal købe nyt kamera, solbriller, GPS mv. ØV. Den har ikke værdi for andre, men den er uundværlig for mig – min kalender er stjålet med rigtig meget info i. ØV. 

"Det har jeg ikke brug for", sagde jeg til Ulrich for lidt siden. "Hvad der ikke slår dig ihjel, gør dig stærkere", var hans svar. Ingen tvivl om at jeg bliver rigtig stærk 🙂

 

Dagen i tal
Tidspunkt Søndag den 29. juli 2012, kl. 7.00
Sted Skinnermaraton, Hundige, www.skinnermaraton.dk
Resultat 6.07.17
Løb nr. 15
Løb tilbage 351
Kilometer i alt 633,0 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/07/ov-ov-ov/

5 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Hvor ville verden være et bedre sted, hvis alle kendte forskel på dit og mit!

  Jeg morer mig lidt over Oles forslag, men nu ser jeg ikke marathon som tortur, så ville det ik’ være al for mild en straf?

 2. Øv hvor var det synd for jer alle sammen og alligevel mest for dig fordi du har en hel del mere om ørerne end de andre.
  Jo, modgang gør stærk – meeen der er vel alligevel grænser hvor stærk man behøver at være….
  Håber du har fået humøret tilbage og at din dag på kontoret vil gå godt 🙂

  • Fam.Leonhard on 29. juli 2012 at 17:04
  • Svar

  Hej
  Trist at hører du og de andre har været ude for sådan en oplevelse med indbrud i Jeres biler.
  Vi her i familien er lige inde og følge dig her hverdag,og syntes du er super sej og håber at møde dig en dag i lokal området.
  Held og lykke de næste mange dage.
  Fam.Leonhard
  Herlufmagle

  • Mette on 29. juli 2012 at 15:14
  • Svar

  Sådan Annette. Det var en rigtig høj dum bakketop idag. Øv øv. Jeg krydser alt for at din kalender kommer retur. Nu ved du at du faktisk kan klare meget mentalt også. Waw tak for det kære tyve. Knus og tanker Mette

  • Ole Hansen on 29. juli 2012 at 13:48
  • Svar

  Hej Annette
  Sejt at du trods alt gennemførte. Min bil var blandt de 8, og jeg kom så meget ud af rytmen at jeg tog hjem.
  Hvis gerningsmændene nogensinde bliver fundet burde de tvinges til, at gennemføre et marathon for hver af os deltagere idag som fik ødelagt en ellers lovende oplevelse!

  Hold modet oppe!

  MVH Ole

Skriv et svar

Your email address will not be published.