Velkommen til overfladen

Nu er det NU. Om præcis 13 timer går starten til det første marathon i en lang række – helt præcist 366. Jeg er KLAR og glæder mig. Mon jeg får sovet i nat? 

Ulrich, Emilie og Viktor står tidligt op sammen med mig i morgen og kører med til Skinnermaraton. De vil være med, når starten går, og det betyder rigtig meget for mig. Uden dem kunne jeg jo ikke det her.

Vi har nydt vores ferie MEGET, og jeg har slappet af. Det har været fedt at være offline og ikke forholde sig til noget. Det har været skønt at blive varmet igennem, sove 9 timer hver nat og være sammen med mine kære. Det var den perfekte optakt til mit marathonprojekt. NU ER JEG KLAR 🙂

I dag har jeg vendt mig mod verden igen. Jeg startede med at høre interviewet fra P4 i lørdags, hvor jeg var ugens gæst. Det blev jeg glad for. Man kan høre glæden i min stemme, og jeg er rimelig fornuftig at høre på 🙂 Det har været en uge i medierne. I mandags skrev min gode løbeven Jerk W. Langer et rigtig godt stykke om mig og marathonprojektet i forbindelse med hans brevkasse i Ude og Hjemme. Torsdag var artiklen, som jeg tidligere har fortalt om, i ALT for Damerne, og i dag var jeg i den lokale avis Sjællandske.

Ikke nok med det – da jeg tændte min telefon og aflyttede telefonsvareren på vej hjem fra lufthavnen i går blev jeg budt velkommen af en telefonbesked fra journalist Julie Mabeck fra Aftenshowet på DR1. De vil gerne have mig med i showet på mandag. SÅ velkommen til overfladen 🙂 Det er lidt overvældende, men jeg er super glad for, at jeg får mulighed for at fortælle min historie og forhåbentlig være med til at inspirere andre til at få det bedste ud af deres liv. TAK!   

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/07/velkommen-til-overfladen/

3 kommentarer

 1. Hej Annette!
  – Synes det er en fantastisk udfording du har givet dig selv, og selvom den lyder ekstrem så tror jeg på, at det kan lade sig gøre..:-D
  Jeg tænke på, hvor henne på Sjælland du bor, så man kunne læse artiklen i Sjællandske på nettet da jeg bor i Nordjylland?:-D

  Mange løbehilsner herfra!

   • on 15. juli 2012 at 12:50
   • Svar

   Hej Simone
   Tak for opbakningen.
   I løbet af i dag opdaterer jeg hjemmesiden, så vil artiklen fra Sjællandske være på siden “Presse” under fanen “Mød Annette”.

   De bedste hilsner
   Annette

 2. Annette, du er bare så fantastisk og du vil være til inspiration – for mig og garanteret for en mange andre. Du skal vide at vi er herude i æteren for dig, vi vil føkge dig og krydse fingre for dig, Vi vil også være her for dig når det bliver hårdt og næsten umuligt. Del dine tanker og dine tvivlsomme øjeblikke mned os og vi vil give dig al den feedback du har brug for. Brug os til at læsse de tunge stunder af på, for de gode tider skal nok gå af sig selv. Jeg personligt vil følge dig og prøve at giv alt havd jeg kan for at du skal lykkes, og min største drøm er at løbe med dig uanset hvor langt det bliver for mit vedkommende næste gang jeg kommer til Danmark (ved ikke om jeg kan klare en hel marathon for det kommer an på hvor lang tid der går fra den jeg skal løbe i begyndelsen af september) – måske du kan blive min styrke til at løbe marathons tæt på hinanden???
  Må du lykkes i dit projekt og denne gang sender jeg dig knus og mange tanker på i morgen.
  Det er bare SÅ stort……

Skriv et svar

Your email address will not be published.