> 10 procent

I går var det 9,83 procent – i dag er det 10,11 procent. Nu kan jeg sige, at jeg har gennemført 10 procent af 366/365 🙂

Det gjorde jeg på en MEGET varm dag. Det med varmen har jeg vist kommenteret flere gange de sidste uger, men i dag føltes det som det varmeste marathon, jeg har prøvet. Jeg har aldrig svedt så meget til et marathon.

Heldigvis har jeg normalt ikke problemer i varmen, men i dag måtte jeg kæmpe lidt ekstra for det – det måtte vi vist alle 🙂

Dagen startede godt med at sove længe til kl. 6.50. I sidste uge kørte jeg jo tidligt til København hver morgen, så det var første  morgen efter sommerferien sammen med Emilie og Viktor, og det nød jeg 🙂

Jeg stod op til en travl dag med mange gøremål udover marathon. Nu har klokken passeret 21, og jeg er ved at nå i mål – lige bortset fra madpakker og restitution og det her indlæg, som derfor bliver kort 🙂

 

Dagen i tal
Tidspunkt Mandag den 20. august 2012, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.57.52
Løb nr. 37
Løb tilbage 329
Kilometer i alt 1.561,4 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/08/10-procent/

2 kommentarer

  • Bodil Wiberg Larsson on 21. august 2012 at 10:55
  • Svar

  Hej Annette.
  Vil bare gerne være en del af heppekoret !
  Fedt at du gidder informere os andre om, hvordan DU er og hvordan DIN verden med DINE erfaringer er.
  Hilsen
  Bodil

  • maria on 20. august 2012 at 21:03
  • Svar

  Du er helt fantastisk Annette, kæmpe inspirationskilde! Tak for en dejlig varm dag, jeg har ved gud heller aldrig sved så meget som idag! 🙂 Kram Maria

Skriv et svar

Your email address will not be published.