Fra hårdt til fantastisk

Da jeg vågnede i morges (fordi jeg blev vækket af vækkeuret) var min første tanke, at det ville blive lidt hårdt i dag. Jeg følte mig træt og tænkte på i går, hvor jeg havde for mange "ting" jeg skulle: "Nu kommer jeg til at betale prisen".

Heldigvis er jeg meget bevidst om, at jeg selv skaber min dag, så da jeg ankom hos mine forældre kl. 7.10 var jeg klar til Fredskov Marathon og fokuseret på, hvor fantastisk det er, at jeg dag efter dag kan gennemføre 42,2 km.  

Det er også fantastisk, at der hver dag er andre, som har lyst til at løbe marathon. I dag var vi fire til start, som alle har løbet ruten før. Jeg er taknemmelig for opbakningen 🙂 

Preben Poulsen har efterhånden løbet mange marathon, men i dag var det første gang, at han skulle løbe marathon to dage i træk. Det klarede han i flotteste stil. Stort tillykke med den flotte præstation 🙂 

Jeg havde endnu en god dag i løbeskoene, og jeg mærkede ikke noget til morgenens træthed. Temperaturen var behagelig, og det nød jeg efter saunaen i går 🙂 

Den største udfordring for mig lige nu er, at jeg ikke kan overkomme det samme, som jeg plejer. Det havde jeg selvfølgelig forventet, men noget andet er at acceptere det. Der er afsavn, men det er ikke noget, der ikke kommer igen.

Lidt opfølgning: I forbindelse med at jeg fik konstateret lav blodprocent begyndte jeg at tage jerntilskud. Det fortsætter jeg med, og mine jerndepoter er på vej op. Som supplement til min kost spiser jeg også vitamintilskud og fiskeolie for at være sikker på at kroppen har nok at genopbygge med.  

I september skal jeg igen en tur på Rigshospitalet 🙂

 

Dagen i tal
Tidspunkt Tirsdag den 21. august 2012, kl. 7.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.52.58
Løb nr. 38
Løb tilbage 328
Kilometer i alt 1.603,6 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/08/fra-hardt-til-fantastisk/

Skriv et svar

Your email address will not be published.