5 ud af 5

I dag var femte og sidste Ø-marathon i Quintuple-rækken. Fem dejlige dage i Amager Strandpark med start, mål og depot ved Amager Motionsklubs klubhus. Alle dage har vi haft fornøjelsen af klapsalver fra Grethe og Steen Kristensen, Amager Motionsklub, når vi kom i mål. Tak for opbakningen 🙂

Udover mig selv løb Henriette Lisse og Carsten Jensen alle fem marathon. Det er første gang, at Carsten løber flere marathon i træk, så det er en fantastisk præstation at starte med fem i træk. Min seje veninde Henriette har løbet 11 marathon i sin 14 dages ferie. Louise Jensen og Hans Jørgensen satte personlige rekorder denne varme sommerdag. STORT tillykke til alle 🙂

Alle dage har specielle oplevelser, og jeg er taknemmelig for hver og en. I dag løb Eva Bangsgaard en runde med mig. Hun havde lyst til at høre mere om projektet og mit livssyn. Et stort privilegium at møde så mange forskellige mennesker og have gode snakke.    

Efter løbet skyndte jeg mig hjem. Turen gik videre til Knuthenborg med familien for at planlægge marathon. Vi kontrolopmålte blandt andet ruten tre gange. En skøn rute som jeg glæder mig meget til at løbe. Det gælder om at løbe langsomt den dag, så man kan få det hele med 🙂

Nu er jeg TRÆT efter en lang dag på farten, så der er dømt hygge med familien i sofaen.

Dagen i tal
Tidspunkt Fredag den 17. august 2012, kl. 8.00
Sted Ø-Marathon, www.marathonlisse.dk
Resultat 5.16.19
Løb nr. 34
Løb tilbage 332
Kilometer i alt 1.434,8

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/08/5-ud-af-5/

Skriv et svar

Your email address will not be published.