Sikke en Vestegnsfest

Jeg havde mine bekymringer før dagens marathon. Vestegnsmarathon er et socialmarathon, hvor man tilmelder sig i 4 eller 4½ timers gruppen, og så hurtigt kan jeg jo ikke løbe i øjeblikket. Arrangør Morten S. Jensen havde forsikret mig om, at det ikke var noget problem, at jeg var længere tid om at gennemføre de 42,2 km, men jeg vil jo helst ikke være til besvær 🙂

Det var helt fantastisk at sove 2 timer mere i nat, end jeg har gjort længe, og måske var det der, energien kom fra. Jeg startede ihvertfald for fuld fart, og jeg hyggede mig med 4½ timers gruppen i mange kilometer. Jeg havde gode ben og mærkede slet ikke noget til mine små ømheder 🙂

Det er en fantastisk tur gennem vestegnen, og der er mange dejlige områder. Det er et noget andet billede, end det man får, hvis man kun hører om vestegnen i Nyhederne.

I dag nød jeg at have selskab hele vejen. Det var SUPER dejligt at kunne følge med uden problemer. Det gav mig et skud energi.

Andreas H. Petersen havde et lidt anderledes mål i dag, end os andre. Han løb 80 km. I morges startede han med at løbe 20 km hjemme fra Ballerup til Ishøj for at løbe Vestegnsmarathon, og så løb han hjem igen. Respekt! Jeg havde fornøjelsen af at følges med ham hele vejen, ja, bare de 42,2 km 🙂 

Jeg var helt høj, da jeg kom i mål – fyldt med energi efter en skøn Vestegnsfest 🙂

 

Dagen i tal
Tidspunkt Lørdag den 18. august 2012, kl. 9.00
Sted Vestegnsmarathon, www.vestegnsmarathon.dk
Resultat 4.45.41
Løb nr. 35
Løb tilbage 331
Kilometer i alt 1.477,0

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/08/sikke-en-vestegnsfest/

2 kommentarer

  1. Du løber jo næsten for hurtigt. 🙂
    Keep going, 1 mere i morgen og du har din første 10%.
    Kanon!
    VH Hans

  2. Hold da op! Det var virkelig en god tid! Tillykke med det. Glæder mig til at se dig i morgen!

Skriv et svar

Your email address will not be published.