Bare numser

Ja, vi ser jo lidt af hvert, når vi løber langs Øresund, og nogen gange er det svært ikke at kigge en ekstra gang for at se, om det virkelig kan være rigtigt 🙂 Det var en varm dag i Amager Strandpark, så mange var ude at nyde solens stråler.

Jeg lider heldigvis ikke så meget i varmen, når jeg sørger for at drikke rigeligt, og det gør jeg. En dag som i dag løber jeg med en plastflaske, som jeg fylder op, hver gang jeg er i depot. Så passer det med, at jeg har drukket 2-2½ liter væske på de 42,2 km, uden at det skulper rundt i maven.

I dag satte jeg farten lidt ned, så kroppen kan følge med. I denne uge har jeg følt mig presset. Ikke så meget på grund af de 42,2 km, men mere af alt det andet.

Lige nu fylder planlægningen af Marathon i Knuthenborg rigtig meget. Der er rigtig meget arbejde med afstemning af betalinger og manglende betalinger, udsendelse af breve mv. Ulrich har heldigvis påtaget sig de fleste arbejdsopgaver, men jeg må alligevel sige, at det er et stort projekt oveni 366/365. Men det er et fedt projekt, og jeg glæder mig meget til løbet i Knuthenborg. Jeg er sikker på, at det bliver en fantastisk dag 🙂

Nu skal vi bare have alle detaljerne på plads vedrørende afvikling af løbet. Heldigvis har vi mange hjælpere, så vi skal bare have uddelegeret opgaverne. Min opgave er at gennemføre 42,2 km 🙂

Dagen i tal
Tidspunkt Onsdag den 15. august 2012, kl. 8.00
Sted Ø-Marathon, www.marathonlisse.dk
Resultat 5.27.51
Løb nr. 32
Løb tilbage 334
Kilometer i alt 1.350,4 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/08/bare-numser/

Skriv et svar

Your email address will not be published.