Så hør dog efter

Hvor mange hints skal du have? Skal jeg virkelig være hårdere ved dig, før du hører efter?

Kroppen har sit eget sprog, og hvis man ikke hører efter eller forstår, hvad kroppen fortæller, så finder den bare en ny måde at råbe en op på. Lige nu forsøger min krop at råbe mig op: "Tag den lige med ro, sæt farten lidt ned, nedsæt belastningen. Du skal holde i 11 måneder endnu."

I går mærkede jeg det også, og jeg lagde en plan for, at jeg skulle powerwalke en del af marathonet i dag. I morges valgte jeg at glemme planen og overhøre kroppens signaler. I stedet lyttede jeg til djævlen i mit hoved, som synes min sluttid skulle være under fem timer.

Det blev den også, men jeg måtte kæmpe lidt for det. Kroppen gjorde modstand. Den vil have, at jeg lige tager den med ro. SÅ DET GØR JEG I MORGEN. Jeg er taknemmelig for, at der ikke var afregning ved kasse 1, selvom jeg ikke rigtig hørte efter.

Ellers er hverdagen godt i gang efter en dejlig sommerferie. Viktor og Emilie har haft en god skolestart, sporten er i gang, og jeg ser lyst på, at alt kommer til at gå op i en højere enhed. Ulrich og børnene er uundværlig i den proces. Ulrich har lige bundet Emilies skolebøger ind, så der er mange opgaver, jeg har haft patent på, som andre ligeså godt kan klare 🙂 Børnene vokser også med opgaven, så de smører selv mad og hjælper til. Jeg er ikke længere en servicemaskine 🙂 366/365 er på mange måder et famileiprojekt.

Opbakning får jeg ikke bare hjemmefra. Jeg er meget taknemmelig for alle de kommentarer jeg får her på hjemmesiden og andre steder. Det betyder meget – TAK. Jeg ville stadig ønske, at jeg havde tid til at besvare hver eneste af dem, men jeg har endnu ikke fundet ud af, hvordan jeg kommer uden om begrænsningen – TID 🙂

 

Dagen i tal
Tidspunkt Tirsdag den 14. august 2012, kl. 8.00
Sted Ø-Marathon, www.marathonlisse.dk
Resultat 4.59.13
Løb nr. 31
Løb tilbage 335
Kilometer i alt 1.308,2 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/08/sa-hor-dog-efter/

2 kommentarer

  • kirsten on 14. august 2012 at 19:34
  • Svar

  Hej Annette, må jeg foreslå dig, at du prøver med at tage en lille lur om eftermiddagen? Den skal ikke være lang, blot ½ time, hvor du når at være helt væk. Jeg tror, det kan være en god investering, når du skal præstere så meget, som du skal. Mange hilsner Kirsten F

  • Gitte on 14. august 2012 at 15:42
  • Svar

  Kæreste Annette
  Jeg har fulgt dig fra før dag 1. Det er utroligt inspirende at læse dine indlæg. At gå i gang med et sådant projekt, hvor bare et fejltrin, gør det umuligt at fuldende, det går over min og sikkert også andres forstand. Jeg vil heppe på dig til projektet er fuldendt og det vil jeg gøre, fordi du også for mig har været en øjnåbner, jeg skal blot lære lidt endnu for det er ikke det løbsmæssige jeg skal lære, men det positive. Du er på tv, i blade og her på bloggen positiv, positiv og positiv. Du er simpelthen i øjeblikket mit forbillede af, at alt kan lade sig gøre blot man ser positivt på tingene.
  Tak fordi du deler dit projekt med vi andre.
  Knus og udholdenhed fra
  Gitte

Skriv et svar

Your email address will not be published.