MEN jeg er træt

Hvordan går det?

Det går godt, er mit svar ofte, og det gør det jo også, men det kan oftest ikke stå alene. Der er tit et MEN. I dag var mit men: jeg er træt. "Det går godt, men jeg er træt."

Jeg sov rigtig dårligt i nat – vågnede mange gange i løbet af natten, og det satte sine spor. Jeg slæbte mig igennem dagens marathon – sådan føltes det ihvertfald, men jeg kom godt igennem alligevel. I dag var Quintuple Marathon nr. 1 – ugens første Ø-Marathon i Amager Strandpark ud af fem. 

I morgen overvejer jeg powerwalk. Trætheden i dag taler for, at jeg lige skal give min krop lidt ro, og når jeg ikke kan give den fuldstændig ro, kan jeg nedsætte belastningen. 

Trætheden er ikke kun fysisk. Indimellem bliver mit bæger fyldt, og så kan jeg overhovedet ikke overskue selv de mindste ting. Sådan var det i går aftes. Så kom tårerne frem, og så skal jeg have lov til at tømme bægeret. Det kan Ulrich heldigvis godt rumme.

Nogen gange synes jeg, at de 42,2 km hver dag er det mindste af det. Det er alt det andet, som får bægeret til at flyde over – der er jo stadig kun 24 timer i et døgn 🙂

 

Dagen i tal
Tidspunkt Mandag den 13. august 2012, kl. 8.00
Sted Ø-Marathon, www.marathonlisse.dk
Resultat 4.58.36
Løb nr. 30
Løb tilbage 336
Kilometer i alt 1.266,0 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/08/men-jeg-er-traet/

2 kommentarer

  1. Det er også hårdt og du er bare så modig og stærk.
    Hold ud lidt endnu og så vil det sikket blive nemmere hen ad vejen. Alt nyt giver jo pres på alle andre fronterogså. 🙂

  2. Hej, jeg følger dig hver dag, og det du gør, er bare så stort. Selvom du føler dig og er træt, så skal du bare vide, at du er til kæmpe inspiration på viljesplanet. Jeg har også sclerose, men kan ikke løbe. Derimod kan jeg bruge min vilje til at forbedre min sygdom, ubalance, eller hvad den skal kaldes, på andre måder, ved at være vedholdende og sætte mål. Jeg håber bare at du bliver ved med at lytte til din krop. Du har allerede gennemført noget helt uhørt, så hvis plan B kalder, så hellere for tidligt end for sent. Jeg bakker dig op, og har så stor glæde af dine små skriverier – hver dag. Tak.

Skriv et svar

Your email address will not be published.