Så blev flaget hejst

Da jeg vågnede i morges, var det første jeg lagde mærke til regnens trommen mod taget og vinduerne. Vejrudsigten havde også sagt regn, så jeg fyldte tasken med skiftetøj, og indstillede mig på nogle våde kilometer. 

Da klokken havde passeret 7.30 begyndte det så småt at stilne af, og da Emilie og Viktor skulle cykle i skole, var det tørvejr. Viktor synes godt nok, det var lidt øv, for han havde set frem til at blive kørt i skole 🙂

Kl. 9.00 startede Fredskov Marathon i solskin i stedet for regn – fint løbevejr. Vi fik en enkelt byge undervejs, men det var hurtigt overstået. 

Hurra – hurra – hurra. I dag fejrede vi Ulrik Pihl, som havde fødselsdag og fejrede den med en fridag og et marathon. Min far hejste Dannebrog og min mor bagte en meget velsmagende jordbærkage, som vi hyggede med i garagen efter et veloverstået marathon 🙂

Jeg er meget taknemmelig for at have de bedste depotbestyrere, jeg kan ønske mig. 

Der var også grund til at fejre Nicholas Feltsen, som havde rigtig gode ben i dag og satte PR med den anden hurtigste tid, der er løbet på ruten.

Stort tillykke med den flotte præstation. Jeg er sikker på, at der kommer mere.

Der er jo helt klart mulighed for en endnu hurtigere tid på en flad rute 🙂 

Eftermiddagen sluttede jeg af med et besøg hos Fysioterapeut Jacob Nordholt i Fysium. Jeg kunne fortælle ham, at benene har det godt. Ømheden i achillessenen har fortaget sig, og jeg har været godt løbende, siden jeg var hos ham sidst i torsdags. Jeg har lidt ømhed i den ene skulder, men det hjælper at bruge Compex Muskelstimulation. 

Jeg er stadig fascineret over, hvordan Jacob kan mærke min krops tilstand – mine muskler og sener. Derudover er han en rigtig god sparringspartner, da han som ultraløber ved, hvad der driver mig. 

Jeg har en aftale med Jacob igen på tirsdag 🙂

 

Dagen i tal
Tidspunkt Onsdag den 22. august 2012, kl. 9.00
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.48.02
Løb nr. 39
Løb tilbage 327
Kilometer i alt 1.645,8 km

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/08/sa-blev-flaget-hejst/

2 kommentarer

  • Gitte on 23. august 2012 at 10:30
  • Svar

  Hej Annette
  Jeg synes det er spændende at følge dit ambitiøse projekt med de mange marathonløb og har sendt dig nogle tanker både i går og i dag hvor der har været nogle skybrudsagtige byger. Jeg er dog sikker på at der skal mere end en “smule” regn til at slå dig ud af kurs.
  Mange hilsner Gitte

  • Ulrik Pihl on 22. august 2012 at 18:48
  • Svar

  Kære Annette
  Tusind tak for at gøre min fødselsdag til noget helt specielt. Det er altid dejligt at komme ned til dig i Næstved. Ruten er hård og meget afvekslende, og selv med dårlig ben og dårlig mave, var det en sand fornøjelse at løbe hos dig i dag, og i disse tider, hvor det er blevet populært at evaluere og give karakterer, vil jeg hermed giv Fredskovs Marathon 5 stjerner ud af 5 mulige. Den første stjerne skal du have, du er en sej kvinde, som mutiverer rigtig mange mennesker over hele landet, mig selv inklusiv.
  Den anden stjerne skal din mor og far have. Det er fantastisk at komme ned og besøge dem. Man mærker, at med det samme, at de interesserer sig for os, samt hygger i depotet om os. Det bliver meget familiert.
  Den tredie stjerne er klart fordi, at der er kold Faxe Kondi i depotet, selv på sidste omgang er Faxe Kondien stadig væk kold og indbydende, hvordan det foregår vides ikke, men også her tror jeg dine forældre spilder en rolle.
  Den fjerde stjerne gives for den store og meget flotte medalje, hvor der står dato på samt det flotte diplom, som man kan printe ud efter løbet.
  Den femte stjerne går til din mors fantastiske jordbærkage, som gjorde maven mere tilpas samt turen tilbage til sydfyn lidt mere overskuelig.
  Dermed 5 stjerner ud af 5 mulige. Endnu engang tak for en dejlig dag. Vi ses meget snart.
  Med venlig hilsen
  Ulrik Pihl

Skriv et svar

Your email address will not be published.