Solsikke Cannonball Marathon i Morud

I dag gik turen til Fyn, nærmere betegnet Morud, for at løbe mit marathon nr. 46. Mine forældre havde tilbudt at køre med, og det tog jeg glædeligt imod. Emilie sagde også ja tak til at komme med, så det blev en dejlig familietur. Der er stor forskel på at køre afsted alene og så have familien med. Jeg foretrækker i høj grad det sidste 🙂

Viktor havde fodboldtræning, så han og Ulrich havde drengehygge herhjemme 🙂

Der var ikke så mange løbere med i år sammenlignet med sidste års løb, men det var mindst lige så hyggeligt. Jeg fik snakket med mange forskellige – både før, efter og under løbet. Tak for godt selskab 🙂

På ruten nød jeg godt at mine heppere. Mine forældre og Emilie gik turen på 10,5 km modsat af os løbere, så jeg mødte dem flere gange og nød Emilies krammere – en slags doping 🙂

Fantastisk at komme i mål til klapsalver efter 42.2 km i skønne omgivelser.

Nu er det sengetid. Kl. 9.00 i morgen skal jeg være klar til Fredskov Marathon. 

Dagen i tal
Tidspunkt Onsdag den 29. august 2012, kl. 16.00
Sted Solsikke Cannonball Marathon i Morud
Resultat 4.35.22
Løb nr. 46
Løb tilbage 320
Kilometer i alt 1.941,2 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/08/solsikke-cannonball-marathon-i-morud/

1 kommentar

 1. Hej Annette.

  Tak fordi du ville deltage i vores lille Cannonballløb i Morud.
  Det var en fornøjelse at have dig med 🙂

  Vi har lagt billeder fra løbet hér:
  https://picasaweb.google.com/106496797400694722462/SolsikkeCannonballDeltagerbilleder?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMLBhbC_1bziEg&feat=directlink

  Rigtig meget held og lykke med de kommende løb ☺

Skriv et svar

Your email address will not be published.