Zebla Sportsvask og Zebla Lugtfjerner

I dag havde Ulrich og jeg møde med Kasper Børs Petersson fra Zebla Trading, som forhandler Zebla Sportsvask og Zebla Lugtfjerner. Nogle produkter jeg er blevet rigtig glad for at bruge. Derfor er jeg rigtig glad for, at Zebla har lyst til at sponsere mig. 

Om Zebla Sportsvask
Jeg bruger mit løbetøj rigtig meget, og det ender altid med, at jeg sveder, når jeg har det på. De første gange jeg vasker løbetøjet i almindelig vaskepulver lugter og føles det rent. Men sådan bliver det ikke ved med at være. Har du prøvet at tage rent løbetøj på, og så lugter du alligevel efter 2 km? 

Det har jeg, men aldrig mere. Nu vasker jeg mit løbetøj i Zebla, og selv mit gamle løbetøj, som jeg har svedt i 100 gange, dufter dejligt – også efter 2 km.

Om Zebla Lugtfjerner
Efter jeg er begyndt at bruge Zebla Lugtfjerner til fodtøj er der velduftende i vores bryggers. Før kunne jeg komme ud i bryggerset til en mærkelig luft og efter lidt detektiv arbejde finde ud af, at det var et par sko, der lugtede.

Et par sko man har haft bare tæer i. Fodboldstøvler brugt på en varm sommerdag eller mine løbesko. Nu sprayer jeg hele familiens fodtøj med Zebla, så vi har ingen lugtgener mere. 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/08/zebla-sportsvask-og-zebla-lugtfjerner/

1 kommentar

    • Ken on 30. august 2012 at 09:02
    • Svar

    Reklame much?

    MinusMug kan købes i netto, og det kan nøjagtig det samme, og koster helt sikkert meget mindre.

Skriv et svar

Your email address will not be published.