75 marathon på 75 dage

Så langt så godt. Jeg er igennem 20 procent af projektet 🙂

Løbet i går var hårdt at komme igennem, så det kunne kun blive bedre i dag, og det gjorde det. Det var tørvejr og godt løbevejr.

Mudder kom vi dog ikke udenom. Selvom stien, der udgør cirka 5 km af ruten, var meget mere fremkommelig end i går, var det stadig en gang mudder. Jeg har bestilt et par dage med tørvejr og sol, så jeg ikke skal vaske sko hver gang 🙂

Endnu et marathon i godt selskab. I dag fulgtes jeg med Rene Hjorth Olsen hele turen. Rene løber mange marathon, så selvom han kan løbe stærkt, tager han også en langsom tur indimellem – ikke altid så langsom som i dag, men sådan er det at følges med mig 🙂

Det var et internationalt løb, da vi havde Tony Gren fra Sverige med. Han overnatter i Næstved og er med igen i morgen. Hans hustru Susanne er desværre skadet, så hun cyklede rundt og tog billeder. Tak Susanne 🙂

Her er det svært at komme tørskoet igennem

Her er det svært at komme tørskoet igennem

Preben Poulsen har tid til at stoppe op og blive fotograferet

Preben Poulsen har tid til at stoppe op og blive fotograferet

Udsigten på ruten er varieret. Her et kig over markerne

Udsigten på ruten er varieret. Her et kig over markerne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I øjeblikket tænker jeg meget over, hvad der skal til, for at jeg kan komme igennem de sidste 80 procent af projektet. Det tager rigtig meget af min energi at løbe et marathon om dagen, og derfor er det vigtigt at bruge resten af min energi rigtigt. Der prioriterer jeg ikke altid godt nok. Det øver jeg mig videre på.

Jeg skal slappe mere af – ikke kun fysisk men mentalt. Det betyder, at jeg skal være mere offline. Det fungerer ikke, at jeg sidder med computeren hver eneste aften. Jeg skal have noget ro i hovedet – noget tid hver dag, hvor jeg IKKE skal forholde mig til noget. Start i dag. I aften er total hyggeaften med familien 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 27. september 2012, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.55.31
Løb nr. 75
Løb tilbage 291
Kilometer i alt 3.165,0 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/09/75-marathon-pa-75-dage/

2 kommentarer

 1. Jeg trykker på LIKE-knappen for Clara’s indlæg. Super godt formuleret, skriv hveranden-trediedag, og spar dig selv.

  • Clara on 27. september 2012 at 19:24
  • Svar

  Tillykke med de 75 marathons! Selv hvis du stoppede nu, ville din bedrift være prisværdig. Jeg synes simpelthen, du er så sej:)
  Jeg kan sagtens forstå, at det må være hårdt ikke bare fysisk men også mentalt at løbe et marathon om dagen! Det at du endda blogger hver eneste dag, må også være krævende! Stor respekt:)
  Jeg klikker som tidligere nævnt herind hver dag, og nyder meget at kunne følge med i projektet.
  En idé til at gøre de hårde/svære dage lidt mere overskuelige, kunne være at samle f.eks 2 dage i samme indlæg- på den måde ville du kun (skulle) blogge hver anden dag og ikke HVER dag, som du har trofast har gjort indtil videre.

  Venlig hilsen Clara

Skriv et svar

Your email address will not be published.