Alene hjemme

Det her bliver kort, for jeg vil snart slukke computeren, tænde for fjernsynet og en god film og lukke ned for hjernen og tankerne. Jeg er alene hjemme, og det eneste praktiske jeg skal lave inden sengetid er at hænge vasketøj op.

Aftensmad har jeg sørget for at købe – en lækker pastaret, jeg lige skal varme i ovnen. Det kan jeg godt overskue 🙂

I morges var jeg slet ikke frisk. Jeg tudede lidt ude på toilettet, inden jeg tog mig sammen, vendte fokus og havde en god morgen sammen med Emilie og Viktor.

Da jeg var klar til start kl. 8.30, var det med smil udenpå, men ikke indeni. Jeg vidste, at jeg ville nå i mål, men jeg forventede en kamp.

Efter to omgange følte jeg den samme træthed som i går, men på trods af det blev resten af løbet ikke som i går. Kilometrene blev ikke tungere og tungere, tværtimod forsvandt de stille og roligt. 

Det hjalp også, at Henning Baginski fulgtes med mig hele vejen og de sidste to omgange var min far også med 🙂

Det var fantastisk at komme i mål, og hvor jeg i går tudede på vej hjem i bilen, sang jeg i dag 🙂

Nu er der KUN 299 marathon tilbage. Jeg har glædet mig til at komme under 300. 

I morgen fortsætter rejsen til Odense og Fruens Bøge Marathon – forhåbentligt med friske ben eller ihvertfald friskere ben 🙂

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 19. september 2012, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.58.25
Løb nr. 67
Løb tilbage 299
Kilometer i alt 2.827,4 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/09/alene-hjemme/

3 kommentarer

  • Inge on 23. september 2012 at 20:18
  • Svar

  Hej Anette
  Jeg fulgte dig på sidelinjen i dag sammen med din mand. Min mand og søn var med i løbet. Jeg er stolt af dem. De gennemførte begge to. Jeg vil bare lige sige, at det du præsterer at bare helt fantastisk. Jeg har stor respekt for dit projekt. Min søn sagde efterfølgende. Det her handler om vilje, når kroppen ikke gider mere. Jeg tror/ved at han har ret.
  Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med dit projekt.
  Bedste hilsner
  Inge

 1. Flot kæmpet 🙂

  • Kenneth on 19. september 2012 at 19:19
  • Svar

  Hej Annette, jeg har fulgt med på siden siden lige fra de førte km, og jeg er fuld af beundring. Dit projekt er naturligvis super vigtigt for dig men lige så vigtigt for os der stå på sidelinien. Du rykker grænser for det som er menneskeligt muligt hver dag når du løber – husk det. Træthed og modgang er alt sammen ……..forbigående 🙂 nogen gange føles det som en evighed men der er altid lys forude – husk det.
  Forsat godt løb,
  Mvh. Kenneth

Skriv et svar

Your email address will not be published.