En travl dag

Endnu et marathon i godt vejr. I dag var et internationalt løb, da Tony Gren kom fra Sverige 🙂

Det var anden gang, at jeg afholdte marathon fra min adresse. Ruten går forbi Viktor og Emilies skole og fodboldbanerne.

Super dejligt med en krammer, da vi løb forbi, mens det var frikvarter, og både Viktor og Emilie var i gang på fodboldbanerne. Et energitilskud 🙂

Efter marathon kørte jeg i Fysium, hvor det var godt for mig med sparring og massage af Jacob.

Så fortsatte en travl dag. Viktor har spillet fodboldkamp, og Emilie er i Frederiksberg Hallen og se håndboldkamp. 

Jeg nød at se Viktor spille. Dejligt med en onsdagskamp – lørdag formiddag er jeg i øjeblikket altid i løbeskoene. 

Nu går resten af aftenen med praktiske ting, og så skal jeg i seng. Emilie har fødselsdag i morgen, så vi står tidligt op for at spise morgenmad sammen, inden skole- og arbejdsdagen går i gang 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 5. september 2012, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon i København, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.02.20
Løb nr. 53
Løb tilbage 313
Kilometer i alt 2.236,6 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/09/en-travl-dag/

1 kommentar

  • Clara on 5. september 2012 at 20:28
  • Svar

  Hej Anette:)

  Først og fremmest kæmpe respekt for dit 366/365 projekt!! Bare det at du nu har rundet løb nr. 53, synes jeg er helt utroligt! – Fantastisk at du fortsætter.
  Jeg har fulgt dig lige fra projektets start, og klikker mig trofast ind hver dag, for at læse dine skriblerier fra dagen i løbesporet.

  Jeg er selv en ung pige, som løber flere gange ugentligt-dog ikke i marathon kaliberen, men jeg nyder det alligvel meget! 🙂
  Min lyst til og glæde ved at løbe har også gjort mig interesseret og nysgerrig efter at finde ud af hvornår nok er nok. Har døjet med flere forskellige løbeskader af flere omgange, og hver gang har rådene været forskellige.
  Derfor synes jeg blandt andet, at det er spændende at følge dig og din udvikling, og se/læse hvordan din krop reagerer ved så hård en fysisk belastning som marathon jo er. Jeg synes, at det er fascinerende/bemærkelsesværdigt, at du døjede med skinnebensproblemer i starten af 366/365 og måtte powerwalke nogle dage, men nu er godt løbende igen. Et tegn på at kroppen måske er i stand til mere end vi lige går og tror.. 🙂

  Anyway, jeg følger fortsat med. Keep up the good work! Du er simpelthen så sej! 🙂

  Ps: Det kunne være rigtig skægt at se hvad du egentlig indtager af mad/drikke i løbet af en helt almindelig dag i forløbet. Du skrev tidligere at du havde holdt vægten indtil videre i forløbet, og det må have krævet en hel del ekstra benzin til depoterne? – Det kunne i hvertfald være sjovt at få et indblik i den side af projektet. 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published.