Min seje far

Jeg ved godt, at han ikke er vild med, at jeg skriver om ham her, men jeg gør det alligevel, for jeg er STOLT.

Min super seje far på 67 år løb sit første marathon i dag, og han klarede det i god stil. Det har jeg lyst til at fortælle hele verden. Kæmpe stort tillykke til min far 🙂 

Det blev endnu et Fredskov Marathon i godt løbevejr og godt selskab. Det er fantastisk, at jeg igen i dag havde nogen at løbe med. TAK 🙂

Under et marathon er jeg blevet vant til at spise 2-3 grovboller med ost eller nutella. Det gjorde jeg også i dag. Jeg bruger en del brændstof på at løbe marathon, så der skal fyldes på tanken. Derudover indtager jeg væske med kalorier. Før projektet drak jeg mest vand, når jeg løb marathon, men nu har jeg vænnet mig til at drikke f.eks. saftevand eller Faxe Kondi for at få ekstra kalorier. Jeg holder stadig min vægt. 

Efter løbet var jeg ude hos Jacob i Fysium. Jeg er lidt øm i den forreste del af foden, og for at afhjælpe det formede han såler til mig, som er 100 procent tilpasset mine fødder. Det føles godt, så jeg er klar til at afprøve det på Vestvolden i morgen. 

Det bliver en spændende dag. Vestvoldsmarathon er Peter Møllebros debut som marathonarrangør, og vi har glæden af at løbe på en ny rute. Derudover er det min løbeveninde Henriette Lisses marathon nr. 100, og dermed er hun den femte kvinde, der kommer med i Klub 100 Marathon Danmark.

I morgen skal jeg også være med til Powerade Copenhagen Half Marathon Expo i Sparta Hallen, hvor jeg kl. 16.00 på scenen bliver interviewet af I FORMs Chefredaktør Karen Lyager Horve. Det glæder jeg mig til. Det bliver en god dag 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 7. september 2012, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon i København, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.52.50
Løb nr. 55
Løb tilbage 311
Kilometer i alt 2.321,0 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/09/min-seje-far/

5 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • maria on 8. september 2012 at 11:34
  • Svar

  Wow tillykke til din far, super sejt. Det er rigtig et familiepeojekt 🙂 Mon vi snart ser Ulrik på slap line 🙂 Kram.

  • Graziella on 7. september 2012 at 23:29
  • Svar

  Tillykke med din far! Vil sandelig også være stolt, hvis jeg var dig! 🙂

 1. Sejt gået af din far.

  Helt vildt, syntes jeg, at du kan spise så meget under løbet …. Jeg kan forstå kondi-vandet, men boller med ost, eller nutella. Wow – jeg kan højest snige mig til 1/2 banan, udover drikke, på 42km, uden at maven går helt i stykker … At man så har “æde-trip” bagefter er jo så en anden sag 🙂

  • Helle on 7. september 2012 at 17:45
  • Svar

  Spændende at høre lidt om, hvad du indtager undervejs. Jeg grinede lidt, da jeg læste, at det var noget så normalt som grovboller med nutella.
  Når du skal til halvmaraton i morgen, løber du så to omgange?
  God vind!!

   • on 7. september 2012 at 17:52
   • Svar

   Tak  🙂

   Jeg løber ikke med til Powerade Half Marathon. Jeg skal kun interviewes i forbindelse med Expo i Sparta Hallen.

Skriv et svar

Your email address will not be published.