I overkanten

I dag er der lidt for meget i kalenderen, og jeg skal lige nå dagens indlæg før telefonen ringer, og jeg skal være klar til interview.

Turen gik til København, og endnu engang måtte jeg glæde mig over, at jeg ikke hver dag skal igennem morgentrafikken. Jeg blev ikke stresset, for nu har jeg lært at køre hjemmefra i god tid, så jeg kan slappe af, selvom jeg venter i kø. 

Det blev en god marathontur, hvor jeg endnu engang lyttede til kroppens behov for at tage det meget stille og roligt. Vejret var godt med enkelte små regnbyger uden betydning, og jeg hyggede mig i selskab med Lene Bruun 🙂

Hjemme igen var der kun tid til et hurtigt bad og spise lidt mad. Mine fødder havde jeg en aftale om eftersyn, vedligeholdelse og forkælelse af fodterapeut Malene Schmøde. 

Det var super dejligt, og jeg fik slappet af samtidig. Nu sidder jeg i sofaen med babyfødder (næsten) 🙂

I aften har jeg to telefoninterview, så det er lige i overkanten. Nu vil jeg spise aftensmad, så kroppen har noget at reparere og bygge med. 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 4. oktober 2012, kl. 8.00
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.16.42
Løb nr. 82
Løb tilbage 284
Kilometer i alt 3.460,4 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/10/i-overkanten/

Skriv et svar

Your email address will not be published.