Ingen overskud

Sådan var det i dag – ingen overskud. Hovedet var ikke med mig, og det satte sig fysisk, så benene var tunge og trætte. Det er sjældent jeg kigger nedad, når jeg løber, men det gjorde jeg i dag. I morgen bliver det bedre 🙂

Det var rigtig godt for mig, at jeg havde en aftale med min fysioterapeut og sparringspartner Jacob Nordholt Hansen i eftermiddag. Jeg slappede totalt af, mens han arbejde med mig. I sidste uge lavede vi et par aftaler, som jeg ikke har overholdt. Det gør jeg til næste uge. Det handler om, at jeg skal pleje det mentale – mit sind. Jeg skal mindske stress og på den måde få mere overskud. Det kommer I til at høre mere om – bare ikke i dag – ingen overskud 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 11. oktober 2012, kl. 9.00
Sted Fredskov Marathon i København, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.12.57
Løb nr. 89
Løb tilbage 277
Kilometer i alt 3.755,8 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/10/ingen-overskud/

Skriv et svar

Your email address will not be published.