Sydkystmaraton

Ulrich, Emilie og Viktor har efterårsferie, så det var lidt surt at skulle afsted i morges. Jeg følte mig lidt træt efter nogle dage i København med familien. Tivoliture er god restitution for sindet men ikke for kroppen 🙂

Vejret hjalp ikke på sagen med blæst og regn. Nok klynkeri 🙂

Sydkystmaraton er et større løb med chip og startnummer. Der var mange af løbevennerne til stede, så humøret steg ved ankomst til Hundige.

De første 12 km havde jeg min egen eskorte – Claus Ø, Jerk W. Langer og Ulrik Pihl sørgede for, at jeg kom godt i gang og med lidt mere fart på end det sidste stykke tid. Det føltes godt, men for at passe på mig selv slap jeg dem og fandt mit eget tempo, stadig lidt mere fart på end sædvanligt. Dejligt at løbe med overskud.

Med cirka 15 km igen mødte jeg Maria Holtze Kryger der løb sit første marathon. Hun havde dårlig mave, men fightervilje til at nå i mål. Til trods for opkastninger, manglende energi og ondt i maven kæmpede hun sig i mål. Stort tillykke 🙂 

Jeg må med skam sige, at hun måtte kæmpe de sidste 4½ km uden mig. Jeg frøs, og jeg vurderede, at jeg blev nødt til at løbe for at få varmen og passe på mig selv. Jeg har ikke plads i programmet til for meget snot 🙂

De sidste 4½ km løb jeg med mere overskud, end jeg længe har haft, så det var en fornøjelse. Alt i alt en fornøjelse at være med til Sydkystmaraton og møde så mange positive og glade mennesker og få så meget opbakning. Tak 🙂

I dag har jeg forøvrigt løbet i 3 måneder i træk. 25 % af tiden er gået!

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 14. oktober 2012, kl. 10.00
Sted Sydkystmaraton, www.sydkystmaraton.dk
Resultat 4.59.44
Løb nr. 92
Løb tilbage 274
Kilometer i alt 3.882,4 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/10/sydkystmaraton/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Kan godt forstå det svære ved at få restitueret nok, der er jo altid noget man (syntes at) man skal.
  Men når nu børnene har efterårsferie, kunne du så ikke tage ugen med benene oppe lige så snart du kommer hjem fra dit marathon? Så ville du kunne få rigtig mange dage hvor du ikke laver andet end at løbe og hvile. Ingen indkøb, ingen madlavning, ingen rengøring, ingen vasketøj – andet end ting der kan gøres i siddende stilling. Forresten er der utrolig mange ting der kan udføres i siddende stilling: Folde vasketøj, skære grøntsager, smøre madder……
  Flot at du har holdt ud i 25% af tiden 🙂
  Mange hilsener med krydsede fingre for mange flere godt løb,
  Kirsten

  • Tanja Kepser on 15. oktober 2012 at 06:52
  • Svar

  Hej Anette

  Jeg løb mit første marathon i går ved Sydkystmarathon og det får bare min beundring for dig til at stige endnu mere. Specielt hertil morgen, hvor jeg dårligt kan kravle ud af sengen og ned af trappen.

  Dit projekt er så sejt og jeg har uendelig respekt for dig. Jeg er ikke i tvivl om, at du nok skal nå i mål

 2. Hej Anette,

  havde vejret været bedre i dag, havde jeg overvejet at løbe en runde sammen med dig, men hverken vejr eller mave ville mig noget godt i dag, så jeg skyndte mig hjem… Så en fælles løbetur må vente.

  Tillykke med endnu et marathon!

  Mvh

  Per

  • Maria Holtze Kryger on 14. oktober 2012 at 16:36
  • Svar

  Hej søde Annette
  Tusinde tak for din støtte og opbakning under greve trim marathon.
  Jeg klarede den med tiden 5:17:46.
  Du er et fantastisk menneske. Og du klarede det så flot i dag.
  Lige nu ligger jeg og slapper af på sofaen sammen med min familie, som er rigtig stolte af mig:)
  Jeg håber jeg kan få lov til at løbe sammen med dig på et af dine mange marathonløb.
  Endnu engang tak.
  Held og lykke med dit fantastiske projekt.
  Håber at se dig igen.
  De kærligste hilsner Maria Holtze Kryger (som er mega stolt af sig selv) 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published.