Fyn er fin

Jeg nyder altid at komme til Odense og Fruens Bøge Marathon. Arrangører Kevin og Tina Vilhelmsen tager altid godt imod. TAK 🙂

Det er også rart at se nogen af dem, jeg ikke ser så tit. Broafgiften er medvirkende til, at sjællænderne løber mest på Sjælland og modsat løber fynboere og jydere mest på den side af broen. I dag krydsede jeg broen sammen med Henning Baginski 🙂

Vejret blev bedre som vi nærmede os Fyn, og det endte med at være dejligt løbevejr – tørt og vindstille. Jeg havde en lidt hårdere tur end sædvanligt, hvilket var selvvalgt, da jeg løb lidt for stærkt. 

Dejligt at Henning kørte bilen hjem, så jeg kunne slappe af i benene 🙂

Jeg løb med Henning Baginski en del af turen

Jeg løb med Henning Baginski en del af turen

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 18. november 2012, kl.  10.00
Sted Fruens Bøge Marathon, www.fruensboegemarathon.dk
Resultat 4.42.38
Løb nr. 127
Løb tilbage 239
Kilometer i alt 5.359,4 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/11/fyn-er-fin/

Skriv et svar

Your email address will not be published.