I dag skulle jeg have været kitesurfer

Det var lige vejr til kitesurfing i dag. I en våddrag betyder regn vel ikke noget, og vinden var MEGET kraftigt – føltes klart som stiv kuling langs Øresund. Kitesurferne holdt fest på vandet.

Vi var selvfølgelig i løbetøj, og vi holdt ikke fest. Jeg ved, at jeg normalt siger, at det er et spørgsmål om påklædning, MEN………….. I dag var det vådt, koldt og meget blæsende, og det var mest modvind.

Det stod hurtigt klart, at det ville koste ekstra krafter i dag. Vinden var hård fra starten, og Lene Bruun og jeg blev enige om, at vi var sikre på at nå i mål. Det var bare et spørgsmål om hvornår og i hvilken stil 🙂

De første 21 km kæmpede vi kun med vinden, men det skulle blive værre. Jeg havde lige sagt, at jeg var glad for, at det var tørvejr, og så kom regnen, og den fortsatte. De sidste 21 km blev vejret værre og værre, og indimellem kiggede Lene og jeg på hinanden og grinede, for det var næsten for vanvittigt.

De sidste 10 km var meget kolde, og det var fantastisk at komme i mål. Her var jeg hurtig til at skifte til tørt tøj. Selvom jeg var godt påklædt, var jeg gennemblødt efter 2½ times regnvejr. Det var svært at få varmen igen, men efter en biltur til Næstved med fuld knald på varmen hjalp det.

I denne weekend var det Ø-Marathon Weekenddobbelt i Amager Strandpark. I går var det tørt, og vi mærkede næsten ikke vinden,  men i dag var det helt anderledes.

Det er godt med kontraster. Når jeg kan i dag, kan jeg også alle de andre dage. Mange dage fremover vil jeg tænke tilbage på løbet i dag og glæde mig over, at vejret er bedre 🙂

I dag fejrede vi Leif Skinnerup som løb sit marathon nr. 300. Stort tillykke 🙂

Der er rigtig mange, som løber mange marathon, og i denne weekend benyttede 23 løbere sig af muligheden for at løbe dublet i Amager Strandpark

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 25. november 2012, kl.  9.00
Sted Ø-Marathon, www.marathonlisse.dk
Resultat 5.10.18
Løb nr. 134
Løb tilbage 232
Kilometer i alt 5.654,8 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/11/i-dag-skulle-jeg-have-vaeret-kitesurfer/

1 kommentar

  • line ulendorf on 29. november 2012 at 18:50
  • Svar

  Hej Annette
  Jeg læste at du forleden dag blev gennemblødt. Jeg har købt den mest geniale løbejakke fra Adidas- jeg ved at du er sponsoreret at andet mærke- men.. Jakken er både vind og vandtæt og faktisk rigtig god åndbar. Den er samtidig refleksgul, så man bliver set i vintermørket. Måske var det noget til vinterturene.(De er meget små i str,) – det er den bedste efterårs/ vinterjakke jeg har haft.
  Jeg er stadig fuld af beundring!!!!!!!!!
  Mange hilsner fra Line

Skriv et svar

Your email address will not be published.