Langfredag kort fortalt

Hjernefrys! Det kan jeg vel godt kalde det, når ordene ikke rigtig vil komme frem, og dem der kommer, udtrykker ikke det jeg vil. Sådan er det lige nu. Klokken er 19.30, så det er også ved at være på tide at holde fri.

Kort fortalt har det været en god marathondag i Næstved. Dejligt med endnu en mild efterårsdag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I eftermiddags havde jeg en aftale med Freelancejournalist Lene Kjældgaard, som skriver en artikel til det norske magasin Henne. Det er spændende og lidt vildt, at udlandet er interesseret i projektet 🙂

Jeg sluttede dagen af med en times massage i Fysium. Det var super dejligt og afslappende, selvom det også gør ondt indimellem, men det er på den gode måde.

Nu kan jeg ikke overskue mere, bortset fra at se fjernsyn og slappe af på sofaen. Men det er vel ok en fredag aften 🙂

I morgen er jeg klar igen med nye krafter. Det bliver et Fredskov Marathon med mange deltagere. Der kommer stadig tilmeldinger.

Husk forøvrigt det nye iFORM, hvor der er en god artikel om Marathonknuseren 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 16. november 2012, kl.  8.00
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.56.24
Løb nr. 125
Løb tilbage 241
Kilometer i alt 5.275,0 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/11/langfredag-kort-fortalt/

1 kommentar

  • Rikke Andersen on 17. november 2012 at 16:38
  • Svar

  Hej Annette.. Har fulgt med siden forberedelserne og er dybt imponeret. Er selv oppe på 23 km og planen er et maraton næste år. Hvis jeg kan få det til at passe og vinteren går som den skal uden skader, så overvejer jeg kraftigt at komme og besøge dig til et maraton.. Det lyder afslappet og socialt, som jeg kan lide det 🙂

  Held og lykke fremover.. Hvilken fantastisk familie du har!
  Glæder mig til at følge dig de næste måneder 🙂

  Mvh Rikke

Skriv et svar

Your email address will not be published.