Mere kage

Jeg bliver lige nødt til at sige, at man kan ikke forvente at få kage, når man løber Fredskov Marathon. Men det sker tit 🙂

I dag bagte min far lige en dejlig æblestang på foranledning af Rene Hjort. Rene synes nemlig, at vi kun får kage, når han ikke er med, hvordan det ellers kan lade sig gøre. Han er der jo hele tiden 🙂 

De første par runder fulgtes jeg med Rene, inden han satte farten op, og jeg gik lidt ned i tempo. Derefter en runde i selskab med god musik, og så var min far klar i løbetøjet. Han løb med de sidste fire runder. Det er god stil – først forklædet på og bage æblestang og derefter løbetøjet på og løbe 24 km 🙂

I mål blev jeg mødt af klapsalver og KAGE. Dejligt at slutte af med hygge og snak.

Starten er gået. Alle tænder urene. God tur!

Starten er gået. Alle tænder urene. God tur!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 14. november 2012, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.51.58
Løb nr. 123
Løb tilbage 243
Kilometer i alt 5.190,6 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/11/mere-kage/

2 kommentarer

    • Solvej Jüngling on 14. november 2012 at 19:44
    • Svar

    Kære Annette. Hold da op, hvor er det dejligt at følge dig dag for dag.- Jeg føler som om jeg er mor for dig. Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke på de næste mange marathonløb. Var sammen med Jerk Langer i sidste uge, og han fortalte også meget engageret om dig og dine løb.
    Mange hilsener Solvej Jüngling, mor til Anette

  1. Kære Annette. Fortryder ikke et øjeblik, at jeg tog en fridag og kørte til Næstved for at være med. Fin rute, hyggeligt selskab, god forplejning og kage på bestilling 🙂 Er dybt imponeret af dine forældres engagement! Hils dem, kram dem og pas godt på dem. De er guld værd (og mere end det). Krydser fortsat fingre (med mere) og håber at du når hele vejen til 366. Så skulle der forhåbentlig også være en god chance for, at undertegnede når at finde vej til Næstved fra Helsingør yderligere en gang eller to inden projektet er (vel-) overstået 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published.