Overarbejde

Det har været en lang dag med mange indtryk. Nu er jeg TRÆT.

Jeg sov ikke så godt i nat, og det har jeg mærket hele dagen, hvor jeg har været tung i hovedet. Jeg troede, jeg kunne løbe det væk, men ikke helt. Det blev dog ikke værre, og det er jeg godt tilfreds med. En god nats søvn, og så er jeg klar igen 🙂

Det har været en travl dag. Efter marathon kunne jeg lige nå et bad og noget mad, inden jeg skulle i Fysium. 

 

I Fysium mødtes jeg med Alice Bloch Steffensen fra 24Sjællandske. Hun følger projektet, og i dag ville hun lave et indslag om, hvilken behandling jeg får i Fysium.  

Først filmede Alice, at Maj-Britt Filsø Mathiassen gav mig zoneterapi. Maj-Britt er lige startet i Fysium, men jeg kender hende godt. Vi løb marathon sammen i går 🙂 Jeg glæder mig til at samarbejde med hende i Fysium.

Derefter var det min fantastiske fys(ioterapeut) Jacob Nordholt Hansen, der gennemgik mine ben. Indslaget kommer på onsdag 🙂

Status er, at mine ben stadig er gode, men vi holder øje med skinnebenene. Jeg sluttede besøget i Fysium af med en times massage – fantastisk og godt for benene 🙂 

Nu er jeg færdig som gårdsanger – ihvertfald for i dag!

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 12. november 2012, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.00.31
Løb nr. 121
Løb tilbage 245
Kilometer i alt 5.106,2 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/11/overarbejde/

Skriv et svar

Your email address will not be published.