Vi gjorde det igen

"Skat, sæt dig over til børnene og hyg dig med puslespillet, så klarer jeg den her." Det var Ulrichs ord i går aftes. Der var kommet afbud fra en løber pga. skade, så der var kun to på startlisten til i dag.

Jeg er afklaret med, at der måske bliver en eller flere dage, hvor jeg kommer til at løbe alene. Men jeg synes ikke, at jeg kan opgive, at det bliver et officielt løb uden at involvere jer andre i det – uden at give andre en chance for at stille op.

Udfordringen i går var, at jeg ikke kunne overskue at involvere andre. Jeg var for træt. 

Jeg kunne kun overskue at give det officielle løb op og løbe alene i dag. Heldigvis har jeg Ulrich, som hjælper mig igennem ild og vand. Han tog endnu engang over og hjalp mig, hvor jeg mangler styrke.

Opbakningen er helt fantastisk og resulterede i endnu et officielt marathon. TAK 🙂

Det blev en god tur, selvom jeg havde trætte ben. Det hjalp med selskab det meste af vejen. De første par runder fulgte jeg med de andre. Så en runde alene. Derefter var min mor klar i løbetøjet og bagefter min far. 

Jeg bliver stadig forundret over, hvor hurtigt fem timer forsvinder. Når jeg runder 40 km, kan jeg stadig ikke altid forstå, at jeg har løbet så langt 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 20. november 2012, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.59.21
Løb nr. 129
Løb tilbage 237
Kilometer i alt 5.443,8 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/11/vi-gjorde-det-igen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.