> 6.000 km

I dag rundede jeg 6.000 kilometer. Hvis man kigger på et verdenskort, kommer man langt omkring på 6.000 km 🙂

Vi er godt i gang med julemåneden. Emilie og Viktor åbner julekalender hver morgen. Min far har lavet en adventskrans til os, men vi har endnu ikke pyntet op. Vi har 20 dage endnu, så vi må se, om vi når det 🙂

Vejret har fundet ud af, at det er vinter. Kroppen skal lige vænne sig til det. Det er lidt hårdere end sædvanligt i disse dage. Jeg er godt klædt på, men det er bare lidt tungere. Hovedet har det godt 🙂

I dag var det ikke glat som i går. Derimod var det gråt og vådt. Det sneede det meste af turen, men det smeltede næsten inden, det ramte jorden.

Jeg løb alene i dag med musik i ørene en del af tiden. Jeg nød mit eget selskab. Variation er godt. Jeg nyder selskab og snak, men jeg har også brug for ro. 

Bagefter var jeg til tjek på Rigshospitalet. Jeg har holdt vægten på 69,5 kg, så det er rigtig fint. Det er indenfor normalvægten, og der er stadig noget at give af. Mine knogler er stærke –  over middel, og det allerbedste; min daglige proteindrik har hjulpet, og jeg har opbygget muskelmasse. Ved sidste tjek havde jeg mistet lidt muskelmasse, så det var vigtigt for mig at vende det. Nu drikker jeg en proteindrik hver dag lige efter jeg er kommet i mål, så musklerne har materiale til at genopbygge. 

Alt i alt rigtig gode nyheder. I løbet af de næste dage får jeg svar på blodprøverne. 

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 4. december 2012, kl.  9.00
Sted Frederiksberg Marathon, www.frederiksbergmarathon.dk
Resultat 5.09.34
Løb nr. 143
Løb tilbage 223
Kilometer i alt 6.034,6 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/12/6-000-km/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Ulrik on 5. december 2012 at 19:34
  • Svar

  Hej Annette. Super flot projekt at du har gang i. Jeg har lige læst en artikel om dig i et gl fagblad for fysioterapeuter (08). Spændende læsning. Jeg løber selv, og dog kun et marathonløb. Hold humøret oppe 🙂 håber at TV2 for øje på dit projekt. Hvis du kommer til Fyn, må vi heppe på dig. Alt mulig held og lykke samt god jul.

 1. Tillykke med de 6.000 km. Imponerende!
  Var du løbet syd på hele tiden havde det ikke været så koldt og mørkt 🙂

  • Lone on 4. december 2012 at 21:25
  • Svar

  ja, hjertelig tillykke med de 6000 km. Rigtig flot!
  Gad vide hvad det er for en proteindrik du indtager?

  fortsat gode løb……..

  • Helle Hjort Lund on 4. december 2012 at 19:30
  • Svar

  Tillykke med de første 6000 km. Det er bare så flot. Jeg har heller ikke fået pyntet op til jul, men når det måske en af dagene. Du er bare så sej.

  Venlig hilsen
  Helle

Skriv et svar

Your email address will not be published.